Παρασκευή
19
Αύγουστος
TOP

5 νέες απώλειες μέσα σε ένα 24ωρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας -Διασωληνώθηκε 60χρονος (video)

Σε εφιάλτη δίχως τέλος εξελίσσεται η πανδημία του κορωνοϊού της οποίας ο δείκτης κρουσμάτων παρουσιάζει αποκλιμάκωση, όμως οι σκληροί δείκτες είναι αυτοί που συνεχίζουν να προβληματίζουν και δη αυτός των θανόντων. Σήμερα στη Μεσσηνία ο αριθμός των νεκρών είναι υψηλός, καθώς κατεγράφησαν πέντε νεκροί στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, εντός και εκτός ΜΕΘ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση του Νοσοκομείου Καλαμάτας, σήμερα Παρασκευή 8/4/2022 στην κλινική COVID 19 νοσηλεύονται σαράντα (40) ασθενείς. Έγιναν δέκα (10) εισαγωγές.  Δόθηκαν τρία (3) εξιτήρια. Καταγράφηκαν τέσσερις (4) θάνατοι. Πρόκειται για τρεις (3) άνδρες 85, 87, 91 ετών και μια γυναίκα, 92 ετών.

Παράλληλα, έγινε η μεταφορά ενός 60χρονου άνδρα  στη ΜΕΘ COVID, όπου συνολικά νοσηλεύονται δύο (2) ασθενείς διασωληνωμένοι. Καταγράφηκε επίσης ο θάνατος ενός 64χρονου άνδρα. Τέλος, στις 7/4/2022 αξιολογήθηκαν δέκα πέντε (15) επιβεβαιωμένα κρούσματα.

ΤΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Άκρως χαρακτηριστικές ήταν οι αναφορές του Αντιπροέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας Παναγιώτη Γιαννόπουλου για την πίεση που συνεχίζει να ασκείται στο ΕΣΥ και την εικόνα στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, στην παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST