Τετάρτη
5
Οκτώβριος
TOP

8ο Αντάμωμα των Φιλαρμονικών: Καταχειροκροτήθηκαν οι μουσικοί της Δημοτικής Φιλαρμονική Μεσσήνης

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έπεσε η αυλαία για το 8ο Αντάμωμα των Φιλαρμονικών στο αμφιθέατρο του πάρκου της Μεσσήνης.

Το μουσικό διήμερο αγκαλιάστηκε από όλους και οι μουσικοί καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό. Η επιτυχημένη διοργάνωση ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά στο 9ο Αντάμωμα με την υπόσχεση ευρύτερων συμμετοχών.

Τη μουσική βραδιά άνοιξε χθες η Φιλαρμονική ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων, η οποία παρουσίασε ένα σπουδαίο μουσικό πρόγραμμα υπό την διεύθυνση της αρχιμουσικού Γλυκερίας Μωραϊτάκη.

Ακολούθως, η Δημοτική Φιλαρμονική Μεσσήνης, που φέτος συμπληρώνει 130 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου, με την καθοδήγηση του μαέστρου Γιώργου Μουνδρουλέα, παρουσίασε γνωστά ελληνικά και ξένα μουσικά κομμάτια.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος, ο βουλευτής Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης, η αντιδήμαρχος Ελένη Τσέλιου, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα πολιτισμού Γιώργος Δαβίλλας, η υπεύθυνη της Φιλαρμονικής του Δήμου Μεσσήνης και μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Λίνα Καμαρινοπούλου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μεσσήνης Νίκος Ρούτσης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, κ.ά.