Τρίτη
30
Απρίλιος
TOP

Σαρωτική… αποδοχή Κ. Τζιούμη σε όλα τα επίπεδα -Τι δείχνει η δημοσκόπηση του BEST από την RASS για τον Δήμο Τρίπολης (video – πίνακες)

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διενήργησε για το Δήμο Τρίπολης η εταιρεία Rass για λογαριασμό της τηλεόρασης Best, με τις απαντήσεις των πολιτών να περιγράφουν ανάγλυφα το αποτύπωμα του έργου και της συνολικής παρουσίας του δημάρχου Κώστα Τζιούμη, ο οποίος… σαρώνει σε όλα τα επίπεδα.

Χαρακτηριστικές ήταν οι αναφορές κατά την παρουσίασης της δημοσκόπησης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, της πολιτικής αναλύτριας της Rass Μαρίας Καρακλιούμη, η οποία έκανε λόγο για προφανείς διοικητικές ικανότητες. «Οι γιατροί είναι πολύ εύκολο να εκλεγούν, δύσκολα όμως καταφέρνουν να κάνουν και έργο, γιατί ναι μεν, το στηθοσκόπιο μπορεί να σε κάνει δήμαρχο ή βουλευτή, αλλά χρειάζεται να έχεις και διοικητικές δυνατότητες και απ’ ό, φαίνεται ο κ. Τζιούμης τις έχει αυτές τις δυνατότητες. Είναι πολύ πάνω από τη βάση στην αξιολόγηση των πολιτών σε κρίσιμα θέματα», σημείωσε με νόημα η κα Καρακλιούμη με τις απαντήσεις να μιλούν από μόνες τους…

Δείτε χαρακτηριστικά τα όσα αποτυπώνει η έρευνα κοινής γνώμης με τον κ. Τζιούμη να καταγράφει σε κάθε ερώτημα εντυπωσιακά ποσοστά θετικής αξιολόγησης του ιδίου και του έργου της Δημοτικής Αρχής τόσο στη Δημοτική Ενότητα της Τρίπολης, όσο και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες.

Άκρως εμφατικά τα δεδομένα που προκύπτουν για την επίδραση του έργου τόσο στους τομείς της καθημερινότητας, όσο και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, με τους πολίτες να αξιολογούν πολύ πάνω από τη βάση  τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής.