Σάββατο
28
Σεπτέμβριος
TOP

Η κοινωνία θρηνεί τους αδικοχαμένους των Τεμπών

Η Ελληνική κοινωνία θρηνεί τους θανόντες ανθρώπους από την τραγωδία στα Τέμπη.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν και φορείς του τόπου.

ΕΕΚΕ

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για την ανείπωτη τραγωδία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Καθ΄όλη τη διάρκεια του τριήμερου εθνικού πένθους, από την 1η έως και την 3η Μαρτίου 2023, για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, παύουν όλες οι δημόσιες παρεμβάσεις (συντεντεύξεις, εκδηλώσεις κλπ) της ΕΕΚΕ.

ΟΓΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ο Σύλλογος για τα Δικαιώματα της Γυναίκας Καλαμάτας και μέλος της ΟΓΕ εκφράζει τη θλίψη του για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

Μας συγκλονίζει ο χαμος τόσων ανθρώπων και ιδιαίτερα νέων παιδιών.Μας γεμίζει οργή το προδιαγεγραμμένο έγκλημα που έχει αυτουργούς τη σημερινή και όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις που θυσιάζουν τις λαϊκές ανάγκες στο βωμό της πολιτικής που τις λογαριάζει ως κόστος για το κράτος και ως οφελος για τους επιχειρηματικούς ομίλους.Η σημερινή πρόοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας μπορεί να εξασφαλίσει δημόσιες υποδομές και συγκοινωνίες ασφαλείς και σύγχρονες,με μόνιμο και επαρκές προσωπικό που θα καλύπτουν τις ανάγκες των λαϊκών οικογενειών.
Γι αυτό παλεύουμε ανυποχώρητα διεκδικώντας ότι είναι σύχρονο και αναγκαίο για εμάς και τις οικογένειές μας.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης εκφράζει την βαθιά του οδύνη και θλίψη για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.Δεν υπάρχουν λόγια να πεις στους γονείς των νέων ανθρώπων, που τα διαχρονικά λάθη του πολιτικού συστήματος της χώρας έκοψαν το νήμα της ζωής τους σε νεαρή ηλικία. Νέοι άνθρωποι με θέληση για ζωή και δημιουργία.Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή τους. Η σκέψη μας είναι μαζί τους και ευχόμαστε στους τραυματίες γρήγορη ανάρρωση.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καλαμάτας εκφράζει τη θλίψη του για την τραγωδία που χτύπησε την χώρα μας με την σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.

Δηλώνουμε συγκλονισμένοι και εξοργισμένοι

Το τρένο είναι το μαζικό μέσο μεταφοράς των πολλών, των εργαζομένων, της νεολαίας μας. Το τρένο θα έπρεπε να είναι το ασφαλές μέσο που μεταφέρει τα όνειρα και τις καλύτερες αναμνήσεις μας.

Υπάρχουν ευθύνες και θα πρέπει να αναζητηθούν. Να αποδοθούν ευθύνες, να αποδοθεί δικαιοσύνη άμεσα και σε βάθος.

Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Ανείπωτη η θλίψη μας.