Σάββατο
28
Σεπτέμβριος
TOP

Γιόρτασε την άνοδο στην Γ’ Εθνική και την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Μιλτιάδης

Με μια μεγάλη γιορτή όπως άξιζε, ο ΑΟ Μιλτιάδης πραγματοποίησε χθες την φιέστα για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία και παράλληλα την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής κατηγορίας.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο εγκαταλελειμμένο γήπεδο του Πύργου Τριφυλίας, φυσικά έδρα της ομάδας, που όμως δεν μπορεί να αγωνιστεί καθώς δεν πλήρη τις προδιαγραφές και έτσι έχει αναγκαστεί να ξενιτευτεί όλο αυτό το διάστημα. Αρνητική εντύπωση το γεγονός ότι το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, που στην ομιλία του δεν έκανε καμία απολύτως αναφορά για το γηπεδικό πρόβλημα.

Επίσης, στη γιορτή έδωσαν το παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Στάθης Αναστασόπουλος, ο Βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς που είδαν από κοντά σε τι κατάσταση βρίσκεται το γήπεδο, ελπίζοντας να βρεθεί μια λύση.

Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιώτης μαζί με τον Αντιπρόεδρο Ηλία Αλεξανδρόπουλο ενώ την εκπλήρωση συντόνισε ο Άγγελος Γεωργιόπουλος.

Το παρών φυσικά έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, με μπροστάρη τον Πρόεδρο Χρήστο Μιχαλόπουλο, η τεχνική ηγεσία με τον Ηλία Φωτόπουλο και όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Τέλος, η συνέχεια έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία του χωριού όπου ακολούθησε γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

πηγη taklin.gr