Πέμπτη
19
Σεπτέμβριος
TOP

Ζήσε την αποτυχία σου στην Ελλάδα

Γράφει ο Θοδωρος Γαλανοπουλος

Το να είσαι στην Ελλάδα αποτυχημένος ,είναι το καλύτερο εφόδιο για να πας μπροστά. ιδιαίτερα στην πολιτική .Σε συγχωρούν όλοι, σου συμπαραστέκονται, σε χειροκροτούν, σου εύχονται να πας πιο μπροστά με περισσότερες αποτυχίες. Και μέσα σε αυτό τον χορό της αποτυχίας, βλέποντας να αποτυχαίνουν όλοι ομαδικά, μαζεύονται κι αλλοι υποψήφιοι αποτυχόντες ,να προσπαθήσουν και αυτοί να πάρουν την αντιπροσωπεία της αποτυχίας…Μια αποτυχημένη παντελώς κυβέρνηση που φτωχαίνει τους Έλληνες κάθε μέρα και είναι τελευταία παντού.
Όμως στο διαγωνισμό της αποτυχίας βγαίνει μπροστά, γιατί η αντιπολίτευση ακόμα δεν οριστικοποίησε πόσο θα αποτύχει.. Χρειάζεται να βρει έναν πιο αποτυχημένο αρχηγό, να οργανωθεί με αποτυχημένους συμβούλους και ινστρουκτορες, για να μας παρουσιάσει και εμάς το πρόγραμμα της αποτυχίας της…. Περιζητητοι αποτυχημένοι όλοι .Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης, Κασσελάκης.. Και ο λαός να ζητάει πιο πολύ αποτυχία από αυτούς, και θα την έχει σίγουρα, αφού η εμπειρία τους να αποτυχαίνουν παντού είναι τεράστια…Ε, μη βρεθεί μέσα στο στα κόμματα κανένας πετυχημένος, να σηκωθεί και να φύγει πάραυτα . Δεν μπορεί να είναι σαν τη μύγα μες στο γάλα ..Να μας χαλάει την παρέα τη συντροφιά που πάμε όλοι μαζί για το μεγάλο χάος….
Ελάτε λοιπόν όλοι οι αποτυχημένοι να διεκδικήσουμε μερίδιο αποτυχίας από την ξεχαρβαλωμένη χώρα που λέγεται Ελλάδα.. Υποψήφιοι αρχηγοί της αποτυχίας ,μελλοντικοι ηγέτες της διάλυσης, και πολιτικοι της αυτοκαταστροφής… Αντε ρε παιδιά, κάτι τοιχοι έμειναν από το οικοδόμημα της χώρας, να τους γκρεμίσουμε και αυτούς να γίνει το οικόπεδο ίσιωμα , να φτιάξουμε κανένα resort να βάλουμε ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά .”Εμπρός λοιπόν για μια Ελλάδα πιο αποτυχημένη, μπορουμε” !