Τετάρτη
16
Οκτώβριος
TOP

“Καλαμάτα έξυπνη και κλιματικά ουδέτερη πόλη: Το καλοκαίρι διψάς και το χειμώνα πνίγεσαι” – Εκδήλωση του ΚΚΕ στο Πνευματικό Κέντρο

Η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ απευθύνει πλατύ κάλεσμα στην Εκδήλωση που διοργανώνει, την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στις  7:30 μ.μ  στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, με θέμα: “Καλαμάτα έξυπνη και κλιματικά ουδέτερη πόλη: Το καλοκαίρι διψάς και το χειμώνα πνίγεσαι”.

Το πρόγραμμα της Εκδήλωσης περιλαμβάνει παρεμβάσεις από τους:

-«Η έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδίου αντιπλημμυρικής προστασίας της Καλαμάτας. Ανικανότητα ή πολιτική επιλογή;”  Οικονομάκο Δημήτρη, Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας με την Λαϊκή Συσπείρωση.

-«Η αγωνία μιας περιοχής όταν βρέχει, ο εμπαιγμός των πλημμυροπαθών – Ο εφιάλτης του 2016», Μπούζα Θανάση – κάτοικος της περιοχής Λαγκάδας

-«Η πολιτική Κράτους – Δήμου – ΔΕΥΑ: Νερό ακριβό και λίγο για τους πολλούς , φθηνό και άφθονο για τους λίγους», Κουτίβα Μίλτο, μέλος της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ.

Παρεμβάσεις από πολίτες και φορείς.

Για την προετοιμασία της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν, από κλιμάκια του ΚΚΕ,  περιοδείες σε περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες του 2016:

· Τετάρτη 16/10 και ώρα 6:30  μ.μ  στη περιοχή γύρω από τη Λαγκάδα και την Αθηνών

·  Πέμπτη 17/10 και ώρα 6:30 μ.μ  στη περιοχή γύρω από την οδό Βαγγέλη Δράκου

· Παρασκευή 18/10 και ώρα 6:30 μ.μ στη περιοχή των Γιαννιτσανίκων