Κυριακή
20
Οκτώβριος
TOP

Κύκλοι του Κασσελάκη επιβεβαιώνουν ότι νοίκιασε γραφεία για τον προεκλογικό αγώνα: «Κάποιοι βιάστηκαν να τον απομακρύνουν»

Μία ημέρα μετά τον νέο σάλο που ξέσπασε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω πληροφοριών ότι ο Στέφανος Κασσελάκης νοίκιασε γραφεία 1.500 τμ στην Πειραιώς, κύκλοι του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν τα σχετικά δημοσιεύματα.

Δημοσιεύματα του Σαββατοκύριακου αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης εξετάζει plan B, σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η ανατροπή του αποκλεισμού του από τον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, σύμφωνα με αυτά, έχει νοικιάσει γραφεία στην Πειραιώς, στα σύνορα Ταύρου με Καλλιθέα, όπου θα στεγάσει όλο το επιτελείο του.

Όπως σημειώνουν, πρόκειται για έναν χώρο 1500 τμ., που δεν θα αποτελέσει μόνο το πολιτικό του γραφείο, αλλά εκεί θα εργάζονται και συνεργάτες του, καθώς και εθελοντές που θα αναλάβουν δράση για να τρέξουν την καμπάνια του.

Στο πλαίσιο αυτό, το περιβάλλον του έκπτωτου προέδρου επιβεβαιώνει σήμερα, Κυριακή (20.10.24) ότι ο κ. Κασσελάκης «νοίκιασε γραφεία για τον προεκλογικό του αγώνα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε περισσότερα στο δημοσίευμα του www.newsit.gr πατώντας ΕΔΩ