Τετάρτη
24
Ιούλιος
TOP

Αγωνιστική Ποδηλασία: “Χρυσοί” Κανελλόπουλος και Λυριντζής στον 1ο Γύρο Λειβαδιάς

Νέες διακρίσεις για τους ποδηλάτες του ΣΠΟΚ Ευκλή Καλαμάτας σε αγώνες ποδηλασίας που πραγματοποιήθηκαν στη Λειβαδιά. Ο λόγος για τους Κανελλόπουλο και Λυριντζή οι οποίοι συμμετείχαν στον 1ο Γύρο Λειβαδιάς κατακτώντας την πρωτιά στις κατηγορίες τους.
Ειδικότερα, οι δυο αναβάτες του Ευκλή βρέθηκαν στο ξεκολλήμα για 30χλμ τερματίζοντας χέρι χέρι στην 4η και 5η θέση της γενικής κατάταξης ενώ παράλληλα είχαν την πρωτιά και στις κατηγορίες τους. Ο Πετρακόπουλος ακολούθησε στην 4η θέση των Μάστερ Α και την ομάδα συμπλήρωσαν οι Γκότσης, Ρήγας, Κεφάλας και Λούζης.
Τέλος, ο Βασίλης Μυστριώτης αγωνιζόμενος και τις 2 ημέρες, σε TT και αντοχή, γύρισε από τη Λειβαδιά με 2 χάλκινα μετάλλια.

Το Σάββατο στην ατομική χρονομέτρηση  ο Βασίλης Μυστριώτης πήρε την 3η θέση στο βάθρο των  65+, ενώ οι Ανδρέας Γκότσης και Άρης Κεφάλας βρέθηκαν και οι δύο στην 5η θέση των κατηγοριών τους, με τον Άρη να κάνει τον πρώτο του αγώνα μετά τον τραυματισμό του.
Την Κυριακή οχτώ καλαματιανοί ποδηλάτες ήταν στην γραμμή της εκκίνησης για την αντοχή:
Οι Φίλιππος Λυριντζής και Σταύρος Κανελλόπουλος που ήταν στο ξεκόλλημα για 30 χλμ. μαζί με ακόμη τρεις αθλητές (άλλων ομάδων) έλαβαν την 4η και 5η θέση στην Γενική Κατάταξη και την πρωτιά στις κατηγορίες τους Μάστερ Α΄ και Β΄ αντίστοιχα.
Ακολούθησε ο Γιάννης Πετρακόπουλος 4ος και ο Άρης Κεφάλας 12ος στους Μάστερ Α΄.

Ο Κώστας Λούζης ήταν 27ος στους Μάστερ Β, Ανδρέας Γκότσης 12ος και Νίκος Ρήγας 13ος στην κατηγορία Μάστερ Γ1.
Τέλος ο Μυστριώτης ολοκλήρωσε το διήμερο κερδίζοντας ακόμα ένα χάλκινο μετάλλιο στην αντοχή.
   Το ποδηλατικό 2ήμερο διοργανώθηκε με επιτυχία από την Π.Ε.Π.Α. και τον   Παναθηναϊκό Α.Ο. με την έγκριση της Ε.Ο.Π.. Ο αγώνας της αντοχής δίνει πρόκριση για την Ποδηλατική Σπαρτακιάδα 2024.

1ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, ΠΕΠΑ,ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ