
Λίγα λόγια πολλή δουλειά, είναι η βασική αρχή που ακολουθεί όπως δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης. Στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο site της ΠΑΕ ο νέος κόουτς τόνισε πως πρώτο μέλημά του είναι να πειστεί ο κόσμος που μετά την αυλαία της χρονιάς, έμεινε μουδιασμένος….
Την πρώτη του δήλωση ως προπονητής της Καλαμάτας έκανε ο Αλέκος Βοσνιάδης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.
Αναλυτικά τα λόγια του τεχνικού της Μαύρης Θύελλας:
«Είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας με την ΠΑΕ Καλαμάτα, ευχαριστούμε τον κ. Πρασσά για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μας. Και εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε το έργο για την επάνοδο της Καλαμάτας στη μεγάλη κατηγορία. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, θέλουμε γρήγορα να γνωρίσουμε τους συνεργάτες μας στην πόλη και να βάλουμε τα πράγματα στη σειρά, για να πετύχουμε αυτό που χάθηκε για κάποια λεπτά την προηγούμενη χρονιά.
Το πρώτο ζήτημα για εμάς πέρα από την πολλή δουλειά είναι να πείσουμε τον κόσμο που είναι λογικό να έχει μουδιάσει από το κλείσιμο της χρονιάς, να μας εμπιστευτεί, να επιστρέψει και να συσπειρωθεί γύρω μας. Δεν υπάρχει κάτι εύκολο, το έργο μας είναι δύσκολο γιατί υπάρχουν πολύ καλές και ιστορικές ομάδες. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η μορφή του πρωταθλήματος, χρειάζεται πολλή δουλειά και λίγα λόγια, να έχουμε σεβασμό στους αντιπάλους και να φέρουμε εις πέρας το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας.
Η αρχή μας, όπως ήταν και στην προηγούμενη ομάδα μας, είναι να λέμε όσο λιγότερα γίνεται και να κάνουμε όσα περισσότερα μπορούμε μέσα στο γήπεδο. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και στο τέλος με τη βοήθεια όλων στην πόλη, γιατί δεν περισσεύει κανείς, να πετύχουμε τον στόχο μας μετά από τόσα χρόνια, να δούμε την Καλαμάτα στη μεγάλη κατηγορία».