Πέμπτη
25
Ιούλιος
TOP

Άλλος Χαβάη κι άλλος πληρώνει…

Μα που την είδατε την ακρίβεια επιτέλους, και φωνάζετε όλοι;   με τέσσερα ευρώ που είπε η κυρία Δούνια  αγοράσεις φέτα…

Φέτα αγγούρι φυσικά…  Με 6,28  αγοράζεις φέτα που είπε ο πρωθυπουργός.. Φέτα καρπούζι φυσικά. Όχι αγαπητοί μου δεν είναι ακριβή η χώρα,  εμείς  είμαστε φτωχομπινέδες.

Σου είπε κανένας εσένα, να γίνεις υπάλληλος, εργάτης ή εκπαιδευτικός ;   Δημοκρατία έχουμε, γίνε βουλευτής να μην ξανασκεφτείς ούτε τη φέτα ούτε τα απορρυπαντικά πλυντηρίου!

Να μη μετράς τα ψιλά στη τσέπη σου, να μετράς  το ψέμα που θα βρεις  για να πεις  στον πολίτη, για να τον ξαναμαζέψεις στο μαντρί να σε ψηφίσει ξανά… Φαγωθήκατε με τα τυριά, τα κρέατα και τα αρνιά! Έχετε δει ποτέ βουλευτή να ψωνίζει; Ποτέ!

Ψωνίζει για αυτόν η ορντινάντσα του, ο χωροφύλακάς του, που θα του οδηγεί το  αυτοκίνητο του και θα δέρνει και τον πολίτη έτσι και τον πλησιάσει να  διαμαρτυρηθεί!

Ποιος σου είπε να μείνεις στην Ελλάδα;

Έχει χώρες με καλλίτερους μισθούς και πιο φτηνά προϊόντα! Τι δηλαδή; Μου θέλεις και ήλιο και θάλασσα και παράλια και να πληρώνεσαι καλά;
Κάποιο λάθος κάνεις! Η χώρα αυτή είναι για ματσωμένους, όχι για μουζικούς και σκλάβους! Το σπίτι σου θα το πάρει τράπεζα να το κάνει εξοχική κατοικία, κι εσύ αν βρεις καμία φαβέλα να μείνεις, καμία ξελόντζα, κανένα αχούρι, μείνε  να κάνεις το σερβιτόρο ! Αλλιώς εισιτήριο, διαβατήριο και τράβα να  βρεις την τύχη σου εκεί που έχουν πάει σχεδόν εάν εκατομμύριο Έλληνες! Όσοι μείνουμε ας επιβραβεύουμε τη φτώχεια μας ψηφίζοντας  τους ιδίους που διέλυσαν, κι εμάς και τη χώρα! Μια από τις υποχρεώσεις του σκλάβου είναι να γλύφει τις πατούσες  του αφέντη  που τον πατάει !

Καλή σας μέρα.

Θόδωρος Γαλανόπουλος