Πέμπτη
18
Αύγουστος
TOP

Άνοδο 40 θέσεων στην ετήσια αξιολόγηση αθλητικών σωματείων για τον ΓΣ ΑΚΡΙΤΑ 2016

Κατά 40 θέσεις αναρριχήθηκε στην ετήσια αξιολόγηση αθλητικών σωματείων ο Γυμναστικός Σύλλογος Ακρίτα 2016, γεγονός που αποτελεί επιβράβευση προσπαθών και κόπων από την ίδρυση του σωματείου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Ο Γυμναστικός Σύλλογος ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει ότι η ετήσια αξιολόγηση 2021 των αθλητικών σωματείων στίβου ΣΕΓΑΣ, βρίσκει τον ΑΚΡΙΤΑ με 40 θέσεις άνοδο σε σχέση με το 2020. Η εντυπωσιακή βελτίωση αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη των προσπαθειών που κάνει ο ΑΚΡΙΤΑΣ για συνεχή ανάπτυξη του αγωνιστικού και προπονητικού επιπέδου των παιδιών της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας. Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου 1ος σύλλογος είναι ο ΓΑΣ ΣΚΑΛΛΑΣ και 2ος σύλλογος είναι ο ΠΩΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, από μικρές σε πληθυσμό πόλεις, γεγονός που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία τους. Τα συγχαρητήριά μας από τον ΑΚΡΙΤΑ. Ευελπιστούμε σε λίγο χρονικό διάστημα να βρισκόμαστε στην θέση τους, όπως αρμόζει στην πόλη της Καλαμάτας.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε και το 2022 την προσπάθεια, γιατί πλέον στις μέρες μας, η ανάγκη για άθληση των παιδιών είναι πιο σημαντική, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στην υγεία και στην ψυχολογική διάθεση. Παροτρύνουμε τους γονείς να συνεχίσουν να στηρίζουν την επιλογή της τακτικής άθλησης των παιδιών, δίνοντας προτεραιότητα στον στίβο, που είναι η πλέον ασφαλής και συνάμα επωφελής σωματική δραστηριότητα.”