Κυριακή
2
Απρίλιος
TOP

ΑΟ Σπερχογείας: Ο στόχος της άνετης παραμονής εν μέσω μιας μεταβατικής περιόδου – Όσα δήλωσε ο Αλ. Λένα στην «Κυριακή στα σπορ» (video)

Ο σύλλογος της Σπερχογείας διανύει φέτος μια μεταβατική χρονιά. Ένα έτος αλλαγών προς το καλύτερο αρχής γενομένης από τις αθλητικές εγκαταστάσεις που ήδη μέσω παρεμβάσεων βελτιώνονται και εκσυγχρονίζονται. Μάλιστα εντός του 2023 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το σύνολο των παρεμβάσεων που θα αναδείξουν το «Πέτρος Γεωργανάς» σε ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Οι αλλαγές όμως δεν αφορούν μόνον τις υποδομές αλλά και τα πρόσωπα αρχής γενομένης από την διοικητική ηγεσία όπου τη σκυτάλη έχει παραλάβει ο κ .Δεμπεγιώτης ως πρόεδρος πλέον, και στο αγωνιστικό σκέλος η αποχώρηση του κου Κλάδη έφερε στο τιμόνι τον κ. Μπουραντώνη.

Στο μεταξύ η ομάδα των «Ταύρων» συμμετέχει κανονικά για πολλοστή χρονιά στο πρωτάθλημα της Α΄ Μεσσηνίας, που φέτος είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό και για τον σύλλογο ο στόχος είναι ένας: η άνετη παραμονή.

Αν και κλήθηκε σε σε ρόλο διττό αυτή την Κυριακή, ο αρχηγός των «ταύρων» Αλέξανδρος Λένα. μίλησε στην εκπομπή «Κυριακή στα Σπορ» για όσα εξελίσσονται εντός και εκτός γηπέδου.