Δευτέρα
20
Μάρτιος
TOP

ΑΟ Θουρίας: Τα ηνία στον Ηλία Στακιά

Ο Ηλίας Στακίας θα είναι ο νέος προπονητής του Αθλητικού Ομίλου Θουρίας.

Ο έμπειρος τεχνικός που τα προηγούμενα έντεκα (11) χρόνια έκανε εξαιρετική δουλειά στον πάγκο του Ευκλή Καλαμάτας αναλαμβάνει την ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΟ Θουρίας και την υποχρέωση να την οδηγήσει στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Παράλληλα αναλαμβάνει και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, έχοντας άλλωστε εμπειρία χρόνων από τον σύλλογο του Ευκλή  όπου ασχολούταν με τα αναπτυξιακά τμήματα.

Η νέα σεζόν με τον Ηλία Στακιά στο “τιμόνι” συνεχίζει στο ίδιο επιτυχημένο μονοπάτι με τον σύλλογο να συνεχίζει πιστός στο στόχο του, που είναι η προσέκλυση περισσότερων νέων παιδιών από την περιοχή στο μπάσκετ και τον αθλητισμό καθώς και η ανάπτυξη της βάσης που δημιουργήθηκε τα προηγούμενα έτη χάρη και στη συμβολή του πρώην προπονητή Νίκου Μπαλόπουλου και τη χρόνια προσφορά του στον ΑΟ Θουρίας.

Σε δηλώσεις του στο BEST-TV ο ικανός προπονητής ευχαρίστησε τη διοπίκηση της Θουρίας για την ψήφο εμπιστοσύνης λέγοντας πως “θα προσπαθήσω μέσα από την δουλειά μου να τους το ανταποδώσω και να πετύχουμε τους στοχους της ομάδας”.

Σ.Τρ.