Σάββατο
26
Ιούλιος
TOP

Απεγκλωβισμός τραυματία στην Πύλο

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Πύλου, για τον τραυματισμό ενός 60χρονου στην  βραχώδη περιοχή «Η ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ» στην Μεθώνη. Κατόπιν συνεργασίας της Λιμενικής Αρχής με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πύλου, ο 60χρονος απεγκλωβίστηκε από τη δύσβατη περιοχή και μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Μεθώνης με το επιβατικό τουριστικό (Ε/Γ – Τ/Ρ) σκάφος «ΣΑΠΙΕΝΖΑ 4».

Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλου για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πύλου.

Της απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πορτοχελίου για τον τραυματισμό μιας 64χρονης μετά από πτώση της, ενώ επέβαινε σε λέμβο στην περιοχή Θύνι Αργολίδας. Αμέσως ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε αρχικά την 64χρονη στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Πορτοχελίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου.