Παρασκευή
19
Αύγουστος
TOP

Απόβαση… με τα τρακτέρ στην Καλαμάτα (video& pics)

Κινητοποίηση πραγματοποιούν αυτή την ώρα αγρότες της Μεσσηνίας μετά τα μπλόκα σε Χανδρινού και Μεσσήνη ξεκίνησαν με μια σειρά από τρακτέρ και προορισμό την Καλαμάτα. Αυτή την ώρα δεκάδες τρακτέρ έχουν κάνει… απόβαση στην κεντρική πλατεία! Ήταν μια από τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις που έχει γίνει ποτέ στην Καλαμάτα με τα αγροτικά μηχανήματα να κατακλύζουν το κέντρο της πόλης και τους αγρότες από κάθε γωνιά της Μεσσηνίας, να ζητούν εδώ και τώρα λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που… αποδεκατίζουν τον κλάδο.


Κύριο πρόβλημα των αγροτών η εκτίναξη του κόστους παραγωγής και την κατάσταση που καλούνται να αντιμετωπίσουν σε καθημερινή βάση η οποία τους φέρνει αντιμέτωπους με ανυπέρβλητα εμπόρια και στα όρια της βιωσιμότητας.


Για πρώτη φορά τόσο μεγάλ. Ήταν μια από τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις που έχει γίνει ποτέ στην Καλαμάτα με τα αγροτικά μηχανήματα να κατακλύζουν το κέντρο της πόλης και τους αγρότες από κάθε γωνιά της Μεσσηνίας, να ζητούν εδώ και τώρα λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που… αποδεκατίζουν τον κλάδο.Τελικός προορισμός του το Διοικητήριο, όπου οι αγρότες ζήτησαν έκτακτη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.