Τρίτη
27
Σεπτέμβριος
TOP

Άργης Καλαμάτας – Water Polo: 3ο Τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών «Όχι στα ναρκωτικά, Ναι στον Αθλητισμό»

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ενόψει της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη Β Εθνική τον προσεχή Μάϊο, στα πλαίσια διάδοσης του αθλήματος, αλλά και την ανάδειξη της κοινωνικής πλευράς που προωθεί ο αθλητισμός, πραγματοποιεί το 3ο τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών «ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ» το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Απριλίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμάτας με τη συμμετοχή των ανδρικών ομάδων:

Άργης Καλαμάτας

Τρίτων Αμαρουσίου

Ν.Ο. Ναυπλίου

Ν.Ο. Καλαμακίου

Μαρούσι Α.Σ.

Ολυμπιάδα Πετρούπολης

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο:

1η Αγωνιστική

11:30 Ν.Ο. Ναυπλίου – Τρίτων Αμαρουσίου

12:30 Ν.Ο. Καλαμακίου – Μαρούσι Α.Σ.

13:30 Άργης Καλαμάτας – Ολυμπιάδα Πετρούπολης (εκτός βαθμολογίας)

2η Αγωνιστική

19:00 Ν.Ο. Ναυπλίου – Ν.Ο. Καλαμακίου (εκτός βαθμολογίας)

20:00 Άργης Καλαμάτας – Τρίτων Αμαρουσίου

21:00 Μαρούσι Α.Σ. – Ολυμπιάδα Πετρούπολης

Κυριακή:

3η Αγωνιστική

09:30 Άργης Καλαμάτας – N.O. Ναυπλίου

10:30 Τρίτων Αμαρουσίου – Μαρούσι Α.Σ. (εκτός βαθμολογίας)

11:30 Ν.Ο. Καλαμακίου – Ολυμπιάδα Πετρούπολης

Κατάταξης

16:00 Α3 – Β3

17:00  Α2 – Β2

18:00 Α1 – Β1

Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα συνδιοργανωθεί με την Περιφέρεια   Πελοποννήσου και τον Δήμο Καλαμάτας, τελεί υπό την επίσημη έγκριση της  Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) και την παράλληλη στήριξη του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.).

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Καλαμάτας, αλλά και φυσικά τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις της πόλης για την οικονομική τους στήριξη στο τουρνουά.

Τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις και τη συμμετοχή σε αγώνες με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, προάγουν την εξέλιξη των νέων αθλητών πάντα με γνώμονα το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» και την “ΕΥΓΕΝΗ άμιλλα”, αλλά και αναδεικνύουν κοινωνικές πλευρές που προωθεί ο αθλητισμός.