Τρίτη
6
Δεκέμβριος
TOP

Αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής θα διατεθεί στη Δ.Ε. Δωρίου για τους κατοίκους

Αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής πρόκειται να διατεθεί στη Δ.Ε. Δωρίου, ο οποίος θα διατεθεί για τους κατοίκους και αποτελεί ευγενική χορηγία της οικογένειας Ανδρούτσου, στη μνήμη του Γεωργίου Ανδρούτσου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

“Η δήμαρχος Οιχαλίας κα. Γεωργακοπούλου Παναγιώτα, παρέλαβε τη Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή, ο οποίος θα διατεθεί στη Δ.Ε. Δωρίου, για χρήση από τους κατοίκους.

Ο απινιδωτής είναι μια ευγενική χορηγία της οικογένειας Ανδρούτσου εις μνήμην του συζύγου και πατέρα τους κ. Γεωργίου Ανδρούτσου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο άμεσο μέλλον θα πραγματοποιηθεί η κατάλληλη εκπαίδευση χρήσης του απινιδωτή και παροχής πρώτων βοηθειών από ομάδα του ΕΚΑΒ.

Η Δήμαρχος Οιχαλίας δήλωσε: «Η πρωτοβουλία της οικογένειας Ανδρούτσου να δωρίσει έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή αποτελεί πράξη κοινωνικής ευθύνης, ευαισθησίας και αλληλεγγύης. Ο Δήμος μας τους ευχαριστεί και εύχομαι η κίνηση αυτή να βρει και άλλους μιμητές ώστε να καταφέρουμε να τοποθετήσουμε απινιδωτές σε όλα τα πολυσύχναστα μέρη του Δήμου μας».