Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Χαρά Κιουρή: Οι εκλογές της 21ης Μαΐου δημιούργησαν ένα νέο σκηνικό

ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ

Στον Σύριζα-ΠΣ λάβαμε το μήνυμά τους.  Χρειάζεται να αξιοποιήσουμε την εμπειρία για να μάθουμε και να δυναμώσουμε για το μέλλον, αναζητώντας τις αιτίες  της ήττας, τροποποιώντας την τακτική μας, κάνοντας αλλαγές, προβάλοντας το πρόγραμμά μας.

Έχουμε μπροστά μας τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, όπου σας χρειαζόμαστε όλους/ες μαζί μας, ώστε να σταματήσει η δεξιά πολιτική, που μας οδηγεί σε αδιέξοδα και να εφαρμοστεί πολιτική δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης.

Απευθυνόμαστε σε όλη την κοινωνία, για να μας δώσει την δύναμη, ώστε να μείνει ανοικτός ο δρόμος για μια προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας. Προς όφελος των εργαζομένων, των ανέργων, των επαγγελματιών, των γυναικών, της νέας γενιάς και της πλειοψηφίας της κοινωνίας. Έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε.

Θα ήθελα να εκφράσω ένα βαθύ και από καρδιάς ευχαριστώ σε όλες και όλους, που στήριξαν τον Σύριζα-ΠΣ και εμένα προσωπικά. Ευχαριστώ όσες  και όσους συνέβαλαν, στο να προβληθούν θέματα, ιδιαίτερα που αφορούν και την Μεσσηνία. Ευχαριστώ τις φίλες και τους φίλους, τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους μου, τα μέλη του Σύριζα-ΠΣ,  που μαζί πήγαμε στις περιοδείες σε κάθε γωνιά της Μεσσηνίας και που  σε λίγο θα το ξανακάνουμε, με περισσότερη ορμή.