Τρίτη
6
Δεκέμβριος
TOP

ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ Καλαμάτας: Εκδήλωση για το μελάνωμα και τον καρκίνο του δέρματος

Δράση ευαισθητοποίησης και πρόληψης για το μελάνωμα και τον καρκίνο του δέρματος πραγματοποιεί η ΔΗΜΤΟ ΝΔ σε συνεργασία με την Ουρανία Καστανά, πλαστικό χειρουργό στην Καλαμάτα.

Με αφορμή το καλοκαίρι που πλησιάζει όπως και το μήνα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για το Μελάνωμα (Μάιος), και αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη για δράσεις που ευαισθητοποιούν και ενημερώνουν το ευρύ κοινό γύρω από το θέμα του καρκίνου του δέρματος και του μελανώματος,η ΔΗΜΤΟ ΝΔ Καλαμάτας σε συνεργασία με την Ουρανία Καστανά, Πλαστικό Χειρουργό τ. Διευθυντρια τμηματος Πλαστικής Χειρουργικής Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και Διευθύντρια Κέντρου Πρόληψης και Θεραπείας Μελανωματος Ευρωκλινικης Αθηνών,διοργανώνει δράση πρόληψης και ευαισθητοποίησης για το μελάνωμα και τον καρκίνο του δέρματος.

Ο προληπτικός έλεγχος των προγραμματισμένων ραντεβού θα πραγματοποιηθεί μετά από μια σύντομη ενημέρωση όσο αφορά το μελάνωμα και τον καρκίνο του δέρματος και θα παρέχεται δωρεάν την Κυριακή 10 Απριλίου στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας από τις ώρες από 10:00π.μ εώς τις 2:00 μ.μ

Τηλ επικοινωνίας για ραντεβού:6973174291