Τετάρτη
1
Φεβρουάριος
TOP

Διπλή ανανέωση στον Α.Ο. Χώρας “Ο Παπαφλέσσας”

Μετά την παραμονή των αδελφών Θοδωρή και Τάσου Τσόπελα στον Παπαφλέσσα Χώρας τη “θητεία” του  παρατείνουν δυο ακόμη ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Στάθη Κωνσταντόπουλο και τον Στάθη Ρουσσόπουλο.

“Ανανέωσαν και οι Στάθηδες για τον Παπαφλέσσα Χώρας, δημιουργώντας από ότι φαίνεται μια ‘’παρεοκρατεία’’ στην ομάδα με ισχυρούς δεσμούς. Ο λόγος για τον Κωνσταντόπουλο Στάθη και Ρουσσόπουλο Στάθη, βασικά στελέχη των επιτυχιών των τελευταίων ετών. Τέτοιοι παίκτες που με το ήθος και την συμπεριφορά τους στολίζουν τα γήπεδα, αποτελούν θεμελιώδη λίθο για την υγιή λειτουργία μιας ομάδας. Τους ευχαριστούμε θερμά που στηρίζουν την προσπάθεια όλων μας.”

Προηγήθηκε η μεταγραφή του Γκεβόρι 

Έχει προηγηθεί βεβαίως η μεταγραφή του Αρντίντ Γκεβόρι την οποία ο σύλλογος χαρακτήρισε ως “κίνηση από το πάνω ράφι για τον Παπαφλέσσα στο μεταγραφικό παζάρι!”,πλέκοντας το εγκώμιο του Αρντίντ Γκεβόρι ως ενός “παίκτη πολυτέλεια για την κατηγορία.
Ο παίκτης είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας και προτίμησε όπως δηλώνει ο ίδιος να συνδυάσει τις σπουδές του στην κοντινή Πάτρα, με δουλειά στην περιοχή και αθλητισμό με την παρέα του στην ομάδα του χωριού του.
Ευχαριστούμε τον Αρντίντ, που άκουσε την καρδιά του και επέλεξε την ομάδα του χωριού του. Του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία σε όλα τα επίπεδα.”