Πέμπτη
29
Φεβρουάριος
TOP

Έγιναν viral τα γαλλικά του Μιχάλη Δημητρακόπουλου -«Είπε κάτι για το Κορωπί» [βίντεο]

Γαλλικά χωρίς τη σωστή προφορά μίλησε ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου στο Βέλγιο, όπου εκρίθη ότι η Εύα Καϊλή θα παραμείνει στη φυλακή για έναν ακόμη μήνα.

Στην ακροαματική διαδικασία απορρίφθηκε το αίτημα της Ελληνίδας ευρωβουλευτού, σχετικά με την αποφυλάκισή της με βραχιολάκι και χωρίς ηλεκτρονικές συσκευές. Η Εύα Καϊλή δε έπεισε το δικαστικό συμβούλιο ότι δεν είχε συμμετοχή στο σκάνδαλο Qatargate και θα κάνει Χριστούγεννα στη φυλακή.

Ο Έλληνας δικηγόρος της κυρίας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συμμετείχε στην ακροαματική διαδικασία, στις Βρυξέλλες, και μετά την έκδοση της απόφασης προέβη σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Ωστόσο τα γαλλικά του δεν είχαν την σωστή προφορά, με αποτέλεσμα μια συγκεκριμένη λέξη στη φράση του «Η Εύα Καϊλή δεν υπήρξε ποτέ corrompue (διεφθαρμένη)» να ακουστεί ως «κορωπί». Το ελληνικό Twitter επεσήμανε το γεγονός, ενώ πολλοί χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης συνέκριναν τα γαλλικά του κ. Δημητρακόπουλου με τα αγγλικά του Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε ενδεικτικά μερικές αναρτήσεις:

Διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ από το www.in.gr πατώντας εδώ