Στην αποκάλυψη ότι το πρόβλημα των κοριών που μαστίζει γαλλικές και άλλες πόλεις στην Ευρώπη έκανε την εμφάνισή του και στην Ελλάδα προχώρησε ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Επισιτισμό και Τουρισμό Γιώργος Χότζογλου.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε ξενοδοχείο αναγκάστηκε να κλείσει μια πτέρυγα για να προχωρήσει σε απεντόμωση.

«Κάποιοι επισκέπτες μας κυρίως από τη Γαλλία μεταφέραν τα έντομα και δυστυχώς κολλήσανε και στο ξενοδοχείο»

«Δυστυχώς έχουμε εμφάνιση κοριών. Όχι από αυτούς που μας ακούνε, από αυτούς που μας τσιμπούνε», είπε στο Open. «Ξενοδοχείο στο παραλιακό προάστιο  της Αττικής αναγκάστηκε να κλείσει μια πτέρυγα για να προχωρήσει σε απεντόμωση. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό αποτελεσματικό αλλά μεταξύ άλλων προβλημάτων έχει υπάρξει και αυτό. Είναι φανερό ότι κάποιοι επισκέπτες μας κυρίως από τη Γαλλία μεταφέραν τα έντομα και δυστυχώς κολλήσανε και στο ξενοδοχείο»,  είπε ο κ. Χότζογλου.

«Έχουν εισχωρήσει στα στρώματα»

Όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Επισιτισμό και Τουρισμό, «υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα στρώματα στα ξενοδοχεία. Στο στρατό τα καίγαμε αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί ένα ξενοδοχείο με τέτοιο πρόβλημα. Έχουν εισχωρήσει στα στρώματα και είναι κόστος να αλλάξεις στρώμα σε ένα δωμάτιο».

Όπως σημειώνει ο κ. Χότζογλου «τα μεγάλα ξενοδοχεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα αντικαθιστούν τα στρώματά τους. Μέχρι στιγμής είναι ένα ξενοδοχείο που έχει πρόβλημα».

Πηγή: in.gr