Παρασκευή
1
Δεκέμβριος
TOP

Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης: Με την πολιτική μας συντρίψαμε τους διακινητές – Το μόνο μέλημα κάποιων είναι να ρίχνουν ευθύνες στο Λιμενικό

Με την πολιτική μας συντρίψαμε τους διακινητές, υπογράμμισε σήμερα (19.06.2023) ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στο έργο του κόμματός του στον τομέα της μεταναστευτικής πολιτικής, κατά τη διάρκεια της τελευταίας τετραετίας. 

Ειδικότερα, μιλώντας στην Πάτρα, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, εξ αφορμής του ναυαγίου στην Πύλο, είπε χαρακτηριστικά ότι «το μόνο μέλημα κάποιων είναι να ρίχνουν ευθύνες στο Λιμενικό μας, αντί να μιλούν για τους διακινητές που βάζουν ανθρώπους σε σαπιοκάραβα».

«Όσο λιγότερες βάρκες πλέουν στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, τόσο λιγότερο θα κινδυνεύουν άνθρωποι. Με την πολιτική μας συντρίψομε τους διακινητές. Το Λιμενικό σώζει ζωές και έχει σώσει χιλιάδες ζωές στη θάλασσα», είπε.

«Άνοιξε ένας κύκλος ενότητας και αισιοδοξίας»

«Αυτό που πετύχαμε στις προηγούμενες εκλογές δεν ήταν τυχαίο, ούτε αποτέλεσμα μίας καλής προεκλογικής εκστρατείας που κάναμε μαζί. Έκλεισε ένας κύκλος διχασμού, μαυρίλας και άνοιξε ένας κύκλος ενότητας και αισιοδοξίας. Με τη ΝΔ ισχυρή για την πατρίδα, για την Ελλάδα που θέλουμε», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Όμως, η δουλειά δεν έχει τελειώσει. Το πρωί της 25ης Ιουνίου οι κάλπες είναι άδειες και στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να γεμίσουν με εκατομμύρια ψηφοδέλτια της ΝΔ. Θα το πετύχουμε για να συνεχίσουμε το έργο που κάναμε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια. Αυτή η πορεία επιβραβεύτηκε από τους πολίτες και μας επιβράβευσαν πολίτες που δεν ήταν μαζί μας στο παρελθόν. Μας είπαν “τρέξτε πιο γρήγορα”».

Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για τις ζωές μας, επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι έχει μεγάλη εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Για το αν θα συνεχίσουμε να έχουμε μία σταθερή κυβέρνηση, πρόσθεσε.

«Σε τέσσερα χρόνια η Ελλάδα θα είναι μία πολύ καλύτερη χώρα από ό,τι είναι τώρα»

«Μητσοτάκη πρωθυπουργό θα έχουμε γιατί αυτό θα επιλέξει ο κυρίαρχος λαός», είπε, σχολιάζοντας ένα σχετικό σύνθημα που ακούστηκε εκείνη τη στιγμή.

«Το τελευταίο διακύβευμα μιας αντιπολίτευσης που καταρρέει είναι μην ψηφίσετε Μητσοτάκη για να μην είναι παντοδύναμος. Του απαντάω ότι παντοδύναμος είναι μόνο ο ελληνικός κυρίαρχος λαός και αυτός καθορίζει τις ισορροπίες στη Βουλή. Ένα υψηλό ποσοστό είναι μεγάλη ευθύνη για εμένα προσωπικά. Όσο μεγαλύτερο το ποσοστό, τόσο πιο βαριά η ευθύνη. Οι πολίτες μάς βάζουν τον πήχυ ψηλά. Θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, θα κάνουμε πράξη το πρόγραμμά μας και σε τέσσερα χρόνια η Ελλάδα θα είναι μία πολύ καλύτερη χώρα από ό,τι είναι τώρα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Δεν πρέπει να αφήσουμε καμία δυνητική ψήφο να πάει χαμένη. Ψηφίζουμε για καλύτερους μισθούς, για καλύτερη Υγεία, για τις οικογένειας σας, για τα παιδιά σας. Ψηφίζουμε για καλύτερες συντάξεις και δεν ξεχνάμε αυτούς που έφεραν την προσωπική διαφορά και τώρα εμφανίζονται υπέρμαχοι των συνταξιούχων».

«Το 2028 θα παραλάβουμε τα πρώτα F-35, τα οποία θα έχουν μόνιμη βάση εδώ στην Ανδραβίδα», υπενθύμισε ο κ. Μητσοτάκης.

πηγη newsit.gr