Πέμπτη
6
Οκτώβριος
TOP

Εμπειρίες και συμμετοχή στα ημιτελικά του Πανελληνίου μίνι παίδων ο Άργης Καλαμάτας

Το παρών στη Γ Φάση και στα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης έδωσε η ομάδα του Άργη Καλαμάτας στην κατηγορία μίνι παίδων (Κ13). Οι αγώνες έγιναν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Ναυπλίου από τις 15 έως και τις 17 Ιουλίου με τους μικρούς πολίστες του καλαματιανού συλλόγου να έχουν την ευκαιρία να παίξουν απέναντι σε παραδοσιακές ομάδες στο χώρο της υδατοσφαίρισης.

Με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε η καλύτερη χρονιά στις ακαδημίες του Άργη Καλαμάτας στην υδατοσφαίριση, σε μία διαδρομή όπου οι μικροί πολίστες συμμετείχαν σε 3 φάσεις Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, σε 2 τουρνουά, ταξίδεψαν σε διαφορές πόλεις για φιλικά παιχνίδια και συνολικά έπαιξαν 32 αγώνες.

Οι 13χρονοι πολίστες του Άργη Καλαμάτας εκπροσώπησαν επάξια το καλαματιανό πόλο για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022 αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον για μεγαλύτερες διακρίσεις. Με το αποτέλεσμα αυτό, της συμμετοχής στα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στην κατηγορία μίνι παίδων (Κ13) – στις καλύτερες 25 ομάδες – επισφραγίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η σταθερά ανοδική πορεία των ακαδημιών του Άργη Καλαμάτας, που χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά με σταθερά βήματα οικοδομεί τις επόμενες γενιές Καλαματιανών υδατοσφαιριστών που θα πρωταγωνιστήσουν στο άθλημα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ομάδας του Άργη Καλαμάτας στον όμιλο Ναυπλίου στην κατηγορία μίνι παίδων (Κ13) στην Γ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος:

  • 1η αγωνιστική

ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Ν.Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 3 – 12

  • 2η αγωνιστική

ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ 5 – 18

  • 3η αγωνιστική

ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΝΟ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ 5 – 13

  • 4η αγωνιστική

ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 6 – 10

Η σύνθεση της ομάδας του Άργη Καλαμάτας :  Αλμπάνης Γιάννης 2009, Αντωνόπουλος Νίκος 2010, Κοσικίδης Βασίλης 2009, Μουραφέτης Λουκάς 2009, Νικόπουλος Νίκος 2010, Πετρόπουλος Αντώνης 2009, Πετρόπουλος Λούης 2009, Τζιάβας Νίκος 2009, Χειλάς Ανδρέας 2009.

Προπονητής: Πετρόπουλος Κώστας

Βοηθός προπονητή: Δουρδουνάς Γιώργος

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις και τη συμμετοχή σε αγώνες με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, προάγουν την εξέλιξη των νέων αθλητών πάντα με γνώμονα το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» και την “ΕΥΓΕΝΗ άμιλλα”, αλλά και αναδεικνύουν κοινωνικές πλευρές που προωθεί ο αθλητισμός.