Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά θα καταβληθεί φέτος το επίδομα παιδιού Α21, δίνοντας οικονομική «ανάσα» σε χιλιάδες δικαιούχους ενόψει των γιορτών. Ο ΟΠΕΚΑ επισπεύδει την πληρωμή της έκτης (ΣΤ) δόσης για το 2025, προκειμένου τα ποσά να πιστωθούν πριν από τα Χριστούγεννα και να καλύψουν αυξημένες οικογενειακές ανάγκες.
Συγκεκριμένα, η πληρωμή του επιδόματος παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2025, με την έκτη (ΣΤ) δόση του επιδόματος του παιδιού Α21 να πιστώνεται στους λογαριασμούς όσων έχουν υποβάλει έγκυρη και οριστική αίτηση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ωστόσο, όπως συμβαίνει σε όλες τις πληρωμές του Οργανισμού, τα χρήματα θα αρχίσουν να εμφανίζονται νωρίτερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
Πότε θα φανούν τα χρήματα στα ΑΤΜ
Οι δικαιούχοι θα μπορούν να κάνουν ανάληψη χρημάτων από το απόγευμα της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου 2025, μέσω των ΑΤΜ των τραπεζών.
Διαβάστε περισσότερα στο ρεπορτάζ του newsit.gr πατώντας εδώ