Τετάρτη
28
Φεβρουάριος
TOP

Εποχή Κακαλέτρη στη Μαύρη Θύελλα – Πρώτη προπόνηση στα Παλιάμπελα, πρώτη αποστολή με Προοδευτική -Οι πρώτες δηλώσεις (video)

Προσγειωμένος και συνειδητοποιημένος ο Νίκος Κακαλέτρης επιστρέφει στη “μελανόλευκη”, αναλαμβάνοντας τις τύχες της σε μια πολύ ιδιαίτερη και απαιτητική συγκυρία και στιγμή στο πρωτάθλημα της Super League II.

«Αυτό που λείπει είναι τα αποτελέσματα. Η Καλαμάτα έχει καλό ρόστερ»

Γεμάτος εμπειρία και γνώση καθώς αυτή είνaι η τρίτη του θητεία στην μεγάλη ομάδα, με την οποία συνεργαζόταν και σε επίπεδο αναπτυξιακό καθώς είχε αναλάβει τα ηνία της Κ19, ο Νίκος Κακαλέτρης ευελπιστεί να στηρίξει την όλη προσπάθεια και να δώσει νέα ώθηση στην Μαύρη Θύελλα και σε επίπεδο αποτελεσμάτων.

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου  (21/3, 14.45, ΕΡΤ3) έχει αντίπαλο από τη μια τον λιγοστό χρόνο για να προετοιμάσει την ομάδα και απο την άλλη ορισμένα μικροπροβλήματα απουσιών, παρόλα αυτά η προσπάθεια ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή με προσήλωση στο στόχο. Εν αναμονή του Γιάννη Πασά που ακόμα δεν είναι γνωστό εάν θα παίξει το Σάββατο ενώ για τα μεταγραφικά, όπως είπε, οι όποιες εξελίξεις θα έρθουν με τη νέα εβδομάδα.