Παρασκευή
24
Μάρτιος
TOP

Έριξε… βόμβα ο Τουτζάρης! «Πηγαίνουμε σε διακοπή της Super League 2»

Λίγο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση για το μέλλον του εφετινού πρωταθλήματος της Super League 2, με δήλωσή του στα social media ο αντιπρόεδρος του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης, βάζει … βόμβα λέγοντας πως το πρωτάθλημα οδεύει προς διακοπή!

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Τουτζάρη: «Δυστυχώς βαδίζουμε ολοταχώς προς τη διακοπή της πολύπαθης SL2… όταν 4,5εκ € είναι στα ταμεία των τραπεζών κ του κράτους, όταν ομάδες/εταιρείες έχουν min 350χιλ μετοχικό κεφάλαιο (στην περίπτωση της δικής μας ομάδας πολλαπλάσιο ποσό), όταν εδώ κ 3 μήνες τουλάχιστον συντηρούν προπονητές, ποδοσφαιριστές, υπαλλήλους, προμηθευτές κ ουσιαστικά τηρούν ότι τους ζητήθηκε, είναι τραγική η στάση όσων συμβάλλουν στην πλήρη απαξίωση της 2ης κατηγορίας του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου.»

Συμβιβασμός ή απεργία

Η αυριανή συνεδρίαση έχει στο επίκεντρο τα τηλεοπτικά. Θα συζητηθεί η πρόταση της ΕΡΤ και εάν οι ομάδες τελικά αποφασίσουν να συμβιβαστούν με το πόσο, σαφώς μικρότερο των προσδοκιών, τότε το πρωτάθλημα θα “τρέξει” κανονικά ειδάλλως στο τραπέζι έχουν πέσει και οι απεργίες!

Ένα άλλο, τρίτο σενάριο, ίσως περισσότερο απίθανο, είναι τα τηλεοπτικά να δοθούν στη NOVA … Ίδωμεν, λοιπόν, μετά το τέλος της αυριανής συνεδρίασης …