Κυριακή
16
Ιούνιος
TOP

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα κυβέρνηση»

Δήλωση Προέδρου Ε.Ε.Α και Επίτιμου Διδάκτορα ΠΑ.ΠΕΙ. κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Μετά από μία μακρά προεκλογική περίοδο και δύο εκλογικές αναμετρήσεις, η χώρα έχει πλέον κυβέρνηση και αυτό είναι εξαιρετικά θετικό καθώς έτσι θα ξεκινήσει και η επιστροφή σε μία κανονικότητα.

Ευχόμαστε λοιπόν κάθε επιτυχία στη νέα κυβέρνηση γιατί κάθε δράση της, πρωτοβουλία ή μεταρρύθμιση, αντανακλά στη χώρα. Και αυτή την στιγμή έχουμε απόλυτη ανάγκη μία νέα πορεία με αναπτυξιακό πρόσημο, μετά από πολλά χρόνια ύφεσης, προκλήσεων, αντίξοων συνθηκών στη λειτουργία της αγοράς.

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να χαθεί ούτε μέρα στην προσπάθεια αντιμετώπισης προβλημάτων όπως ακρίβεια, συσσωρευμένες οφειλές, έλλειψη ρευστότητας στην αγορά. Από σήμερα κιόλας η νέα κυβέρνηση έχει τη βαριά ευθύνη να αναζητήσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις προκειμένου να στηρίξει την κοινωνία, τις επιχειρήσεις, να αναπτύξει την οικονομία και να προχωρήσει σε αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για την καλύτερη λειτουργία του κράτους.

Φορείς που στηρίζουν την επιχειρηματικότητα, όπως τα Επιμελητήρια της χώρας, θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με το νέο οικονομικό επιτελείο, επιτελώντας έτσι το καθήκον που μας επιβάλει ο θεσμικός μας ρόλος ως σύμβουλοι της Πολιτείας.

 

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

 

 

Πρόεδρος Ε.Ε.Α.

Επίτιμος Διδάκτωρ ΠΑ.ΠΕΙ.