Σάββατο
20
Ιούλιος
TOP

Για την Γαλλική AS Cannes θα «καρφώνει» τη νέα σεζόν ο Φροίξος Κωτσάκης

«Πλώρη» για τις Γαλλικές Κάννες έβαλε ο καλαματιανός πετοσφαιριστής Φροίξος Κωτσάκης, όπου ύστερα από δυο παραγωγικά χρόνια με την Κηφισιά στη Volley league θα πάρει παραστάσεις στα κορυφαία πρωτάθληματα της Γαλλίας. Η είδηση “έσκασε” προ ημερών και επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά πως η Μεσσηνία έχει πλούσιο βολεϊκό ταλέντο… Τι δηλώνει ο ίδιος για το νέο του «σπίτι»; Ενθουσιασμένος για όσα επιφυλάσσει το μέλλον.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που την επόμενη σεζόν θα αγωνιστώ στις Κάννες. Μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος με προσέγγισαν αρκετές ομάδες οι οποίες τηρούσαν αρκετά από τα κριτήρια που ήθελα αλλά όχι όλα» σημείωσε αρχικά ο νεαρός πετοσφαιριστής και συνέχισε: «Δεν βιάστηκα να αποφασίσω και ήρθε η πρόταση από τις Κάννες. Σε αυτή την ομάδα βρήκα και την οργάνωση που έψαχνα καθώς λειτουργούν σε απόλυτα επαγγελματικά πλαίσια, βρήκα τον ρόλο που ήθελα να έχω, ο  οποίος θα είναι ενεργός αλλά με ικανοποίησαν απόλυτα και στο οικονομικό κριτήριο».

Παρακολουθώντας τον Φρόιξο από την αρχή σχεδόν της βολεϊκής του καριέρας ως αθλητής και ως άνθρωπος έχει δείξει και αποδείξει πως δεν «κολλάει» πουθενά. Τολμά και πετυχαίνει… Αυτό θα κάνει και στη νότια Γαλλία για λογαριασμό της AS Cannes.

«Είναι στόχος μου από μικρό παιδί να κάνω μια διεθνή καριέρα και η Κάννες είναι το πρώτο βήμα στην εκπλήρωση αυτού του στόχου» δήλωσε στο best-tv.gr και ετοιμάζει σιγά σιγά βαλίτσες για τη νέα βολεϊκή του στέγη.

Η νέα του ομάδα του είναι μάλιστα πρωταθλήτρια της κορυφαίας και εξαιρετικά ανταγωνιστικής γαλλικής κατηγορίας για τη σεζόν 2020-2021 από την οποία ωστόσο πέρυσι υποβιβάστηκαν και φέτος θα αναζητήσουν την επάνοδό τους.