Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Γίνε ΛΟΑΤΚΙ να σωθεί ο πλανήτης

Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος
Δεν μπορεί, για να γίνεται τέτοιος ντόρος για τόσο μεγάλο διάστημα κάποιο όφελος θα έχει ο κόσμος, ο λαός της χώρας!

Πως μας έλεγαν τρέξτε να εμβολιαστείτε να σωθείτε;

Και οι νέοι θα πάρουν 150 ευρώ κι οι γεροί 150 πρόστιμο όσοι δεν πάνε;

Τώρα λένε όλοι ότι πρέπει πάση θυσία να παντρευτούν οι ΛΟΑΤΚΙ! Και σκέφτομαι! Βρε μπας και έρχεται κανένα μεγάλο όφελος για τους γκέι; Προλαβαίνω να γίνω μπας και χάσω τα οφέλη και τα επιδόματα;

Κι εδώ που τα λεμέ είναι σχεδόν φανερό! Δεν μπορεί να φωνάζουν όλα τα κόμματα, όλα τα κανάλια ότι πρέπει να παντρευτούν οι γκέι, να αγοράσουν και παιδιά, να κάνουν και σύμφωνα συμβίωσης, να γίνουν υπουργοί και πρωθυπουργοί;

Τι καθόμαστε εμείς; Τι λες γιατρέ μου; προλαβαίνω; Αντέχω λες στην ηλικία μου τα γκέι πάρτι και τα γκέι παρέιντ; Γιατί εδώ που φτάσαμε ούτε σύνταξη πρόκειται να πάρουμε ούτε εφάπαξ!

Ή πρέπει να φύγουμε από τη χώρα ή να γίνουμε γκέι να πιάσουμε θέση σε κανένα τηλεοπτικό πάνελ! Κι από εκεί πάμε για βουλευτές, ευρωβουλευτές, αρχηγοί κόμματος, μέχρι αρχηγοί του ΝΑΤΟ!

Η παρακμή που ζούμε τα έχει όλα! Γυναίκες με νυχιά κουπιά, και χείλια λες και τους επιτέθηκαν εκατό μέλισσες, άντρες  με αποτριχωμένα σώματα, υδραυλικοί με τάγκα, σκύλοι με πουλόβερ και γάτες  με κουδούνια! Όλα στην εποχή της παρακμής!

Τα όπλα μας στους Ουκρανούς Ναζί, εχθροί μας οι Ρώσοι, προμηθευτές μας οι Τούρκοι, και κοιμόμαστε στο υπόγειο για να νοικιάσουμε τη γκαρσονιέρα με Airbnb !

Δεν θα τρώμε πολύ κρέας, αλλά γρύλλους και ακρίδες, για να σώσουμε τον πλανήτη και θα αγοράσουμε ηλεκτρικά αυτοκίνητα, κατασκάπτωντας την Αφρική για να βρούμε το λίθιο να φτιάξουμε μπαταρίες!

Λοιπόν, ανεμογεννήτριες, ηλεκτρικά οχήματα, ΛΟΑΤΚΙ, και ακρίδες μενού, για να σωθεί ο πλανήτης ! Τέλος