Σάββατο
3
Ιούνιος
TOP

Στην 120 ΠΕΑ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος -Εγκαινίασε την πρότυπη δομή Hellenic Wings Inns (pics)

Με την πρόβλεψη μελλοντικά να επεκταθεί και σε άλλες Μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) που υφίστανται χώροι κατάλληλοι για αξιοποίηση , η ανάπτυξη του προγράμματος Hellenic Wings Inns ξεκίνησε πιλοτικά στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος στην Καλαμάτα. Τα εγκαίνια της πρότυπης παραθεριστικής δομής στην 120 ΠΕΑ έγιναν παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου ο οποίος βρέθηκε στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα για το σκοπό αυτό.

Σε λίγο περισσότερα για τα όσα σημείωσε ο Υπουργός…

Δεκαπέντε δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα, με δυνατότητα φιλοξενίας τεσσάρων ατόμων (έγγαμο ζευγάρι και δύο τέκνα) για παραμονή μέχρι επτά διανυκτερεύσεις, ενώ υφίσταται δυνατότητα παράτασης, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, διατίθενται στην 120ΠΕΑ προς χρήση κατά την παρούσα χρονική στιγμή.

Οι ένοικοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν εστιατόριο, γυμναστήριο, θέση στάθμευσης λέσχη κα. Η κράτηση των δωματίων γίνεται διαδικτυακά σύμφωνα με τις διαδικασίες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα του προγράμματος  Hellenic Wings Inns όπου επίσης οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τη διαθεσιμότητα των δωματίων. Είναι δε χαρακτηριστικό το στοιχείο για την πληρότητα που αγγίζει το 100% μέχρι και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου.

Αίτηση επιθυμίας κράτησης για φιλοξενία στην 120ΠΕΑ: https://public.haf.gr/lodges/application-form-120pea/

Στοιχεία επικοινωνίας 120ΠΕΑ για περισσότερες πληροφορίες

Διεύθυνση: 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος, T.K 241 00, Καλαμάτα

Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες εκτός κρατήσεων: 2722045967

E-mail: [email protected]

Διαθεσιμότητα καταλυμάτων 120ΠΕΑ – Α ΕΞΑΜ 2021

Διαθεσιμότητα καταλυμάτων 120ΠΕΑ – Β ΕΞΑΜ 2021