Σάββατο
15
Ιούνιος
TOP

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου στην τηλεόραση BEST: «Είμαστε ένα καθαρό πατριωτικό κόμμα -Θα μας βρίσκουν απέναντί τους όσοι… δολοφονούν την κοινή λογική» (video)

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο εν όψει των εθνικών εκλογών, με τα κόμματα να ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους και να προβάλλουν το πρόγραμμά τους. Προς αυτή την κατεύθυνση και το νέο κόμμα “ΠΑΤΡΙΔΑ” (Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής). Οι αρχές του κόμματος όπως υπογράμμισε προσκεκλημένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best η Αντιπροέδρος πρώην στέλεχος της ΝΔ, Αφροδίτη Λατινοπούλου, είναι «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και Οικονομική Ελευθερία», επισημαίνοντας ότι «η ΠΑΤΡΙΔΑ είναι το μόνο δεξιό συντηρητικό αστικό κόμμα που έρχεται να καλύψει ένα κενό, είναι ένα καθαρό πατριωτικό κόμμα» και ξεκαθάρισε ότι «δεν έχει καμία σχέση με ακροδεξιά μορφώματα».

Η κ. Λατινοπούλου αναφερόμενη και στα προβλήματα που βιώνουν οι πολίτες, καυτηρίασε τον τρόπο που διαχειρίζεται την κατάσταση η κυβέρνηση κάνοντας λόγο για επιδοματική πολιτική, χωρίς αποτέλεσμα. Ενώ  για το «καλάθι του νοικοκυριού» , σημείωσε ότι «πρόκειται για εμπαιγμό της κυβέρνησης απέναντι στους πολίτες» και εξέφρασε την άποψη ότι δεν θα προσφέρει τίποτα. Την ίδια ώρα αναφέρθηκε στην πρόταση του κόμματος της, που είναι η μείωση των φόρων, του ΦΠΑ  και του ειδικού φόρου κατανάλωσης, εκτιμώντας πως μόνο έτσι θα βοηθηθούν οι πολίτες. Δεν παρέλειψε να κάνει κριτική στην κυβέρνηση για την πολιτική που ακολουθεί και κάλεσε τους πολίτες «να μην ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές ούτε ΝΔ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν θα προσφέρουν τίποτα, με μια ψήφο παραπάνω… αφού είναι ψέμα ότι θα δουν αυτοδυναμία», κατατάσσοντάς τα στην κεντροαριστερή πολιτική και σημείωσε πως οι απόψεις που εκφράζει δεν είναι ακραίες και πως “όσοι θέλουν να δολοφονούν την κοινή λογική θα μας βρίσκουν απέναντί τους”