Σάββατο
17
Απρίλιος
TOP

Kανονικά συνεχίζει τις προπονήσεις η “Καλαμάτα” – Συνάντηση αύριο Λεουτσάκου – Μαυρωτά για την Football League

Τα νέα μέτρα σημαίνουν αναστολή προπονήσεων για τις περιοχές που είναι στο βαθύ κόκκινο. Αυτό σημαίνει πως τυπικά οι ομάδες της Γ’ Εθνικής και της Football League που βρίσκονται στο σημείο αυτό δε θα μπορούν να προπονηθούν για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Παρόλα αυτά και επειδή οι δύο κατηγορίες είναι στο δρόμο για την επιστροφή στη δράση κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την ανατροπή. Όλα θα κριθούν, τουλάχιστον για την FL, την Πέμπτη από τις επαφές που θα γίνουν μεταξύ της διοργανώτριας και με τον γγΑ Γιώργο Μαυρωτά.

Αύριο λοιπόν αναμένεται συνάντηση του προέδρου της Ένωσης Super League 2- Football League  Λεωνίδα Λεουτσάκου με τον γγ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Λεουτσάκος θα αιτηθεί άδεια για τις ομάδες της Football League, με τα κριτήρια όπως ισχύουν και για τις άλλες δυο κατηγορίες που έχουν την ελευθέρας να συνεχίσουν προπονήσεις και αγώνες, καθώς το πρωτάθλημα της εν λόγω κατηγορίας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 28 Μαρτίου.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε ότι αφορά τους ομίλους της Football League μόνο οι αθηναϊκές και ροδίτικες ομάδες βρίσκονται στο «βαθύ κόκκινο», ενώ όλες οι άλλες βρίσκονται σε «κόκκινες» περιοχές.

Κανονικά θα συνεχίσει τις προπονήσεις η ομάδα της Καλαμάτας. Μπορεί σήμερα ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας να ανακοίνωσε σειρά περιοριστικών μέτρων για ολόκληρη την ώρα ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο το τί θα συμβεί με την κατηγορία της Football League που πριν από λίγο καιρό πήρε το πράσινο φως για την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις.