Κυριακή
3
Δεκέμβριος
TOP

Καλαμάτα: Αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή ο Τάτος με Απόλλωνα Σμύρνης

Αμφίβολο μέχρι και την τελευταία στιγμή αν ο Ανδρέας Τάτος θα είναι σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής στο πολύ σημαντικό για τη συνέχεια αυριανό ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο παίκτης έχει συμπεριληφθεί στην 20αδα του Ίλτσο Γκεοργκιόφσκι αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή καθώς το τελευταίο διάστημα έκανε μόλις μια προπόνηση με την ομάδα.

Από κι έπειτα, αυτή είναι μια ακόμα αποστολή όπως όλες οι άλλες, αφού στα πλάνα του έμπειρου κόουτς δεν υπολογίζονται αρκετοί παίκτες. Συγκεκριμένα εκτός πλάνων βρίσκονται οι Μπενίτεζ και Μαβινγκά λόγω τραυματισμών αλλά και ο Γκότσης που είναι άρρωστος. Ανέτοιμος είναι βεβαίως και ο Μπακαγιόκο που δεν συμμετείχε επί διμήνου στις υποχρεώσεις της ομάδας και δεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή.

Από εκεί κι έπειτα, το κλίμα είναι ευδιάθετο αφού η ομάδα είναι ξεκούραστη μετά το αγωνιστικό της ρεπό και σε καλή φόρμα όπως δείχνουν και τα τελευταία αποτελέσματα.

Όπως στις προηγούμενες αναμετρήσεις έτσι και σε αυτή ζητούμενο είναι η νίκη με καλή εμφάνιση. Αυτό θέλει από τους παίκτες του άλλωστε ο 51χρονος κόουτς καθώς, όπως έχει πει αρκετές φορές, πιστεύει στις δυνατότητές τους.

Ο Απόλλωνας βεβαίως δεν είναι ένας εύκολος αντίπαλος και αναμένεται να παραταχθεί στο δημοτικό στάδιο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς. Με το ίδιο κόνσεπτ βεβαίως θα παραταχθεί στο γήπεδο και η Καλαμάτα που στα πρόσφατα παιχνίδια έδειξε πως έχει τις λύσεις και τις επιλογές, παρά τα προβλήματα, για να «χτυπήσει» τα παιχνίδια. Εξάλλου η πορεία στον δεύτερο γύρο έχει αναπτερώσει το ηθικό των παικτών και αυτό φαίνεται στην πράξη  και ελπίδα όλων είναι πλέον να μπορέσουν να φέρουν ξανά τον κόσμο στο γήπεδο, να γεμίσει τις κερκίδες και να στηρίξει την όλη προσπάθεια που δεν έχει ορίζοντα μερικών αγωνιστικών αλλά μακροπρόθεσμο πλάνο που θα φέρει την Καλαμάτα κοντά στους διαχρονικούς στόχους της.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ


Σ. Τρ.