Κυριακή
3
Δεκέμβριος
TOP

Καλαμάτα: Λίφτινγκ στο γήπεδο της παραλίας – Ξεκινούν οι εργασίες στον χλοοτάπητα

Με εντολή Πρασσά ξεκινούν από σήμερα τα έργα για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Καλαμάτας, στην παραλία. Η έδρα της ΠΑΕ Καλαμάτα, ύστερα από κοινή διαπίστωση προπονητή και παικτών κατά το πρόσφατο φιλικό με τον ΠΑΟ Β , χρειάζεται… λίφτινγκ  σε ό,τι αφορά στον χλοοτάπητα γι ‘αυτό και κρίθηκε αναγκαία η αναπροσαρμογή των πλάνων του Περικλή Αμανατίδη. Κατόπιν αυτού το φιλικό με τον Άρη αναβάλλεται και η ομάδα προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα αναζητώντας και εκτός έδρας φιλικούς αντιπάλους.Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι κλείνει άμεσα το γήπεδο της Παραλίας για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα που είναι σε πολύ κακή κατάσταση.

Ήδη με εντολή του Προέδρου μας κ. Πρασσά από αύριο ξεκινούν τα έργα ώστε ο χλοοτάπητας να είναι σε άριστη κατάσταση όταν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια της Μαύρης Θύελλας σε πρωτάθλημα και κύπελλο προς τα τέλη Σεπτέμβρη.

Συνεπώς ο προγραμματισμένος φιλικός αγώνας το Σάββατο με τον ΑΡΗ, αναβάλλεται.

Η ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις στην Μικρομάνη και πιθανόν μετά τις 15 με 20 Σεπτέμβρη το προπονητικό πρόγραμμα να μοιράζεται μεταξύ Μικρομάνης και Παλιάμπελων.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, λόγω των βροχοπτώσεων το τελευταίο διήμερο στην Μεσσηνία το φιλικό της Μαύρης Θύελλας με τον Πάμισο θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο της Μικρομάνης στις 5.30 μμ.

Η απόφαση ελήφθη και για προληπτικούς λόγους ελέω της κακής πλέον κατάστασης του αγωνιστικού χώρου στη Μεσσήνη.

Η Ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Καλαμάτα υπενθυμίζει ότι ο σημερινός φιλικός αγώνας με τον Πάμισο θα γίνει στο αθλητικό κέντρο της Μικρομάνης με ώρα έναρξης 5.30 μμ.

Να διευκρινήσουμε ότι το φιλικό δεν διεξήχθη στο γήπεδο της Μεσσήνης για να προφυλαχθεί ο χλοοτάπητας, ο οποίος είναι σε καλή κατάσταση, παρά την έντονη βροχόπτωση που υπήρχε στην περιοχή το τελευταίο διήμερο.