Κυριακή
21
Ιούλιος
TOP

Λάβρος Κουτσούλης: «Αυτοί που είναι εναντίον το αντιπλημμυρικού είναι εχθροί της πόλης μου» -«Καρφιά» και αιχμές (video)

Με απλά λόγια, σταράτα και καθόλου… στρογγυλέματα ο Γιώργος Κουτσούλης φρόντισε να βάλει τα πράγματα και πολλούς στη… θέση τους. Ο πρώην Δήμαρχος Καλαμάτας που έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με σημαντικά έργα υποδομής και το άνοιγμα πολύ μεγάλων προοπτικών εξαιτίας αυτών για την πόλη, μίλησε το πρωί στο «Κανάλι 1» και ήταν λάβρος.

«Αυτοί που είναι εναντίον το αντιπλημμυρικού είναι εχθροί της πόλης μου» ξεκαθάρισε. Η παρέμβασή του αυτή αν και βρίσκει χώρο σε όλους εκείνους που… ξεμύτισαν και διεκδίκησαν με κάθε τρόπο να μη γίνει το έργο, αφορούσε πολιτικά το Νίκα και τους… παροικούντες στην αντιπολίτευση, αλλά και τα… στερνά με τις παρεμβάσεις Μπένου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του άφησε μεγάλες μομφή για τους χειρισμούς του Π. Νίκα σε μια σειρά από ζητήματα και στο παρελθόν και τον «κάρφωσε» με το «…δεν έχει κάνει ένα έργο υποδομής». Δείτε ορισμένα αποσπάσματα από την συνέντευξη στον Κ. Δεληγιάννη στο ρεπορτάζ της τηλεόρασης BEST.