Δευτέρα
4
Δεκέμβριος
TOP

Μ. Γερονικολός: «Έχει έρθει η ώρα όλοι και όλες να κριθούμε»

Ο Μενέλαος Γερονικολός σε ανάρτησή του στα social media τονίζοντας πως «Έχει έρθει η ώρα όλοι και όλες να κριθούμε» εστιάζοντας στην ανάγκη συστράτευσης των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανάρτησή του:

“Tο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και τα στελέχη του, ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών, θα πρέπει να έχουν μοναδικό στόχο τη διασφάλιση της ενότητας του χώρου.”
Η μοναδική λύση, προκειμένου να αποδείξουν έμπρακτά όλοι ότι είναι έτοιμοι να υπηρετήσουν την ενότητα της προοδευτικής παράταξης, αποτελεί η πρόταση που έχω εγκαίρως καταθέσει στα κομματικά όργανα του Κινήματος.
Να στρατευθούν όλα τα στελέχη του κόμματος, χωρίς καμία εξαίρεση, στο πλευρό του Δημήτρη Κουτσούλη.
Εκείνοι που είναι η «φωνή» του κόμματος, τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, αλλά και τα μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών, οφείλουν να δώσουν το παράδειγμα και να στηρίξουν την προσπάθεια.
Στην πρώτη γραμμή, κατά τον ίδιο τρόπο, πρέπει να βρεθούν και όσοι τιμήθηκαν από το κόμμα και τον πρόεδρό μας και βρέθηκαν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εκλογές, ως υποψήφιοι βουλευτές.
Στο ΠΑΣΟΚ έχει έρθει η ώρα να αποδείξουν όλοι ότι βάζουν το «εμείς» πάνω από το «εγώ», έχει έρθει ή ώρα να αποδείξουν όλοι ότι υπηρετούν την ενότητα.
Έχει έρθει η ώρα όλοι και όλες να κριθούμε.”