Σάββατο
13
Απρίλιος
TOP

Μ. Γερονικολός: «Κεντροαριστερά, χωρίς… αριστερά δεν υπάρχει» (video)

Ιδιαίτερη ικανοποίηση υπάρχει στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ που είναι πάλι… εδώ μετά την εσωτερική διαδικασία και τα δεδομένα που προέκυψαν από την συμμετοχή της Κυριακής.

Σχολιάζοντας αυτά αλλά και το πολιτικό διακύβευμα που πλέον υπάρχει ο Υποψήφιος Βουλευτής και Μέλος της Κεντρικής Π.Ε. του κόμματος Μενέλαος Γερονικολός στάθηκε στην ανανέωση και στην μεγάλη συμμετοχή των νέων στις όλες διαδικασίες και τα όργανα που «οφείλουν να είναι τα αυτιά του κόμματος στην κοινωνία». Με τον ίδιο να προσθέτει πως πρέπει να μπει ένα «τέλος στους παραγοντίσκους που κοίταζαν να μπουν στη διαδικασία ενός μικροκομματικού παιχνιδιού και η ανάδειξη των νέων τονίζει αυτή την ανάγκη να φύγουμε από αυτές τις… παλιομοδίτικες μεθόδους και να πάμε σε μια ευθεία επαφή με τον κόσμο», θέτοντας παράλληλα πως η διαδικασία αυτή δίνει και ένα πολιτικό κίνητρο στη νέα γενιά.

Στο ζήτημα που έχει να κάνει με το πολιτικό πλαίσιο ο κ. Γερονικολός ανέφερε πως πρέπει «να δούμε το ΠΑΣΟΚ πως δεν είναι απλά τα σύμβολα, ο ήλιος, αλλά το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα κάτι που μας δίνει μια ιδεολογική πυξίδα μας δίνει μια πολιτική αναφορά που οφείλουμε να ακολουθήσουμε» και στάθηκε στην ανάγκη η πολιτική να έρθει σε ευθεία επαφή με τους πολίτες. Ακολούθως σε αυτό το επίπεδο παραφράζοντας την έκφραση του Α. Σαμαρά σε διάσταση… ΠΑΣΟΚ, τόνισε πως «Κεντροαριστερά χωρίς Αριστερά δεν υπάρχει και αυτό πρέπει να μπει ξανά στην ψυχή του κινήματος».

Πέραν αυτών στάθηκε και στις λύσεις που προτείνει το ΚΙΝΑΛ που βρίσκεται… 2-3 μήνες μπροστά από την κυβερνητική πολιτική, ενώ για την πολιτική εκλογική ευθεία σημείωσε πως ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ είναι πρωταγωνιστικός και πως «δεν επιτρέπετε να είμαστε η πατερίτσα κανενός»