Δευτέρα
4
Δεκέμβριος
TOP

Μ. Γερονικολός: «Να είμαστε ΟΛΟΙ υποψήφιοι με τον Δ. Κουτσούλη χωρίς εξαιρέσεις και προαπαιτούμενα»

Την πρόταση που κατέθεσε εξαρχής στα αρμόδια όργανα και τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ θέτει με εμφατικό τρόπο ο Μενέλαος Γερονικολός προκειμένου να υπάρξει η απόλυτη συστράτευση όλων και να γίνει πράξη η στήριξη των στελεχών στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Κουτσούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αυτή περιλαμβάνει την συμμετοχή όλων στο  ψηφοδέλτιο, χωρίς εξαιρέσεις.

Αναλυτικά σημειώνει σε ανάρτησή του·

«H στήριξη απο το ΠΑΣΟΚ της υποψηφιότητας του Δημήτρη Κουτσούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτελεί την απαρχή της προσπάθειας, προκειμένου η δημοκρατική παράταξη να καταστεί και πάλι πρωταγωνιστής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Με τη συμβολή και τη στήριξη όλων μας, με ενότητα και ανιδιοτέλεια, μπορούμε να πετύχουμε, μπορούμε να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ ισχυρό στην αυτοδιοίκηση.

Έχω προτείνει πρώτος μα και εγκαίρως, στον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Σπυρόπουλο, αλλά και στα τοπικά όργανα, να στρατευτούν στο πλευρό του Δημήτρη Κουτσούλη όλες και όλοι, χωρίς καμία εξαίρεση, χωρίς κανένα προαπαιτούμενο.

Έχω, λοιπόν, προτείνει οι υποψήφιοι και υποψήφιες βουλευτές Μεσσηνίας, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής να είμαστε ΟΛΟΙ υποψήφιοι με τον Δημήτρη Κουτσούλη στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας.

Καλώ, με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Κουτσούλη και τους συντρόφους μου απο τους άλλους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Μεσσηνίας και να δείξουν τον δρόμο προς μια νικηφόρα πορεία.

Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ τον φορέα που θα φέρει την αλλαγή σε δήμους και περιφέρειες, μόνο όλοι μαζί μπορούμε να ξαναδώσουμε δημοκρατική πνοή στην τοπική αυτοδιοίκηση».