Δευτέρα
22
Απρίλιος
TOP

Μ. Γερονικολός: “Την Κυριακή ψηφίζουμε για το μέλλον της μεγάλης σοσιαλιστικής παράταξης, την Κυριακή δίνουμε δύναμη στο Κίνημά μας”

Κάλεσμα συμμετοχής στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές από τον Μενέλαο Γερονικολό, υποψήφιο Βουλευτή Μεσσηνίας και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Κινήματος Αλλαγής. Μια διαδικασία, που όπως επισημαίνει, θα οδηγήσει την παράταξη στην επόμενη μέρα.

“Οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέων τοπικών οργανώσεων, την εκλογή αντιπροσώπων για το συνέδριο και για την επιλογή ονόματος του πολιτικού μας φορέα δίνουν την ευκαιρία στη βάση του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ να σφραγίσει με την ψήφο της την ανάγκη για αλλαγή.

Καθήκον όλων μας, φίλων και στελεχών του Κινήματος Αλλαγής, είναι με τη συμμετοχή μας να διασφαλίσουμε τις εσωκομματικές διαδικασίες και να τις μετατρέψουμε σε μια βαθιά δημοκρατική πράξη.

Οφείλουμε όλοι να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και με τη συμμετοχή μας να στείλουμε ηχηρό μήνυμα ενότητας.

Καλώ όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της Μεσσηνίας, όλους τους προοδευτικούς πολίτες του νομου μας να προσέλθουν στις κάλπες, προκειμένου να επισφραγίσουν το «αύριο» της παράταξής μας.

Την Κυριακή ψηφίζουμε για το μέλλον της μεγάλης σοσιαλιστικής παράταξης, την Κυριακή δίνουμε δύναμη στο Κίνημά μας. “