Δευτέρα
30
Ιανουάριος
TOP

Μ. Γερονικολός: «Τώρα πλέον τo πολιτικό… παιχνίδι είναι για τρεις -Ζούμε καταστάσεις που… θυμίζουν 2010» (video)

Για «μια μεγάλη προσπάθεια συγκάλυψης που εξελίσσεται» όσον αφορά στο θέμα της απόπειρας παρακολούθησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη έκανε λόγο ο Υποψήφιος Βουλευτής Μεσσηνίας Μενέλαος Γερονικολός, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST. Μάλιστα, υπογράμμισε πως το θέμα αυτό είναι κομβικό και πως «…πρόκειται για ένα ζήτημα δημοκρατίας και όχι προσωπικό και θα πρέπει σύντομα να διαλευκανθεί».

Ακολούθως ο Πολιτευτής Μεσσηνίας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες από την ακρίβεια, τις ανατιμήσεις και τον πληθωρισμό, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση δύσκολη και επισημαίνοντας και ως επιχειρηματίας την «βουτιά στην κατανάλωση» που καταγράφεται, εκτιμώντας παράλληλα ότι ο χειμώνας θα είναι ακόμα πιο δύσκολος για νοικοκυριά και επιχειρήσεις και μιλώντας για καταστάσεις που θυμίζουν σκηνικά του 2010…

Παράλληλα στάθηκε και ανέδειξε τα τοπικά προβλήματα που αποτυπώνονται στην τοπική κοινωνία, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας αναφέροντας πως «παραπαίει», στα «απίστευτα» της κατάστασης στο Κ.Υ. Αγίου Νικολάκου, αλλά και στα όσα αντιμετωπίζει ο αγροτικός τομέας.

Τέλος, μίλησε και για το μεγάλο ενδιαφέρον για την στελέχωση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και στη Μεσσηνία, κάτι που όπως είπε δείχνει και την δυναμική που έχει το κόμμα. «Το ΠΑΣΟΚ θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Μέσα από τις διαδικασίες που έχει ξεκινήσει, φαίνεται η ανταπόκριση του κόσμου, ενώ οι δημοσκοπήσεις σε κάποιες περιοχές της χώρας μας φέρνουν 2ο κόμμα. Τώρα πλέον είναι ένα παιχνίδι για τρεις και όχι για δύο, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ο κ. Γερονικολός. Την ίδια ώρα η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ είναι διαρκής προκειμένου να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες, ενώ όπως είπε ο κ. Γερονικολός,  «στόχος είναι να αφουγκραστούμε τα προβλήματα των πολιτών και σε δεύτερη φάση να δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα που θα αγκαλιαστεί από τους πολίτες.»