Παρασκευή
8
Δεκέμβριος
TOP

Μ. Γερονικολός: «Το ΠΑΣΟΚ δεν μπαίνει σε καμία συζήτηση για… καρέκλες» (video)

Με λόγο αντιπολιτευτικό και συνεχείς παρεμβάσεις στα κοινωνικά ζητήματα το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα πορευτεί μέχρι τις εθνικές εκλογές, επεσήμανε προσκεκλημένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best και στον Θέμη Κανελλόπουλο, ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ  Μενέλαος Γερονικολός, για να υπογραμμίσει ότι «το κόμμα θα συνεχίσει με αυτόνομη πορεία χωρίς συζητήσεις για μοίρασμα καρεκλών , αναδεικνύοντας ότι είναι μια υπεύθυνη δύναμη, η οποία θα αναγνωριστεί από την κοινωνία και θα αυξήσει το ποσοστό του».

Ο κ. Γερονικολός έκανε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση , υπογραμμίζοντας ότι «μοιράζει επιδόματα, την ώρα που οι τιμές των προϊόντων έχουν εκτιναχθεί, με την βενζίνη να φθάνει μέχρι τον Αύγουστο στα 3 ευρώ, ενώ παράλληλα επιλέγει λάθος δρόμο και δεν ακούει τους πολίτες για κατάργηση των φόρων στα καύσιμα».

Εκφράζοντας την αίσθηση πως τα… χειρότερα είναι μπροστά για τον επερχόμενο χειμώνα σημείωσε ότι η κυβέρνηση τρέχει πίσω από το πρόβλημα, με ανοιχτά πολλά μέτωπα, χωρίς να ακούει κανέναν.

Αναφερόμενος στα τοπικά ζητήματα , για το δρόμο Πύργος- Καλό Νερό Τσακώνα , υπεραμύνθηκε της προσπάθειας που γίνεται για την κατασκευή του έργου, τονίζοντας ότι  όλοι,  βουλευτές και φορείς θα πρέπει να παλέψουν με  όλες τους τις δυνάμεις, βάζοντας στο κάδρο και την σύνδεση του Καλού- Νερού με την Πύλο.

Ο κ. Γερονικολός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για το θέμα με την ΠΟΠ ελιά Καλαμάτας, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που γίνεται η προσέγγιση, αλλά και από τα άτομα , χωρίς ωστόσο να αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα. «Είναι μαθητευόμενοι μάγοι αυτοί που χειρίζονται το θέμα και παρασέρνουν και τους βουλευτές… βλέπουμε από την διαδικασία έχουν απαγορεύσει στο διάλογο, τους παραγωγούς και έχουν αποβάλλει τους επιχειρηματίες» σημείωσε .

Τέλος πρότεινε να συγκληθούν οι παραγωγικές δυνάμεις , επιχειρηματίες και τυποποιητές και να κάνουν ενιαία πρόταση στο υπουργείο, εκφράζοντας την ανησυχία του ,  αναφερόμενος στις ενέργειες των άλλων νομών, θέτοντας  παράλληλα ως τροχοπέδη τις μικρές ποσότητες που παράγει η Μεσσηνία.