Τρίτη
6
Δεκέμβριος
TOP

ΜΑΚΕΛΕΙΟ -Το τρίτο παιδί της οικογένειας τους βρήκε όλους νεκρούς! Έσερνε τη σορό στο δρόμο ζητώντας βοήθεια (video)

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας στην Ανδραβίδα, όπου πατέρας σκότωσε τη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε το τρίτο παιδί της οικογένειας, ένα αγοράκι περίπου 10 ετών, το οποίο η γυναίκα είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγο της. 

Τα δύο νεκρά παιδιά, επίσης αγόρια, ηλικίας ενός και δύο ετών, βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού με ενδείξεις ασφυξίας χωρίς όμως αυτό να είναι ακριβές, καθώς ακόμη δεν έχουν εξεταστεί από τον ιατροδικαστή. Στην αυλή του σπιτιού βρέθηκαν ο πατέρας και η μητέρα, με τον πατέρα να φέρει μαχαιριά στον αυχένα ενώ και οι δύο βρίσκονταν σε μία λίμνη αίματος. Εντός του σπιτιού βρέθηκε και ένας κάλυκας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναίκας, το παιδάκι ήταν που βρήκε τα αδερφάκια του και τη μητέρα του αιμόφυρτους στο σπίτι. Συγκεκριμένα το παιδάκι έπιασε το πρώτο αδερφάκι του που είδε μπροστά του και το έσερνε στον δρόμο και μέχρι την εκκλησία προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, ώστε να σωθεί.

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο ιατρικό κέντρο με το ΕΚΑΒ όμως δυστυχώς ήταν πολύ αργά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πατέρας είχε καταγωγή από την Αλβανία ενώ η μητέρα από τη Ρουμανία.

με πληροφορίες από www.patrisnews.gr και newsit.gr