Δευτέρα
22
Απρίλιος
TOP

Μαθητές έψαλαν τα κάλαντα του δωδεκαημέρου Χριστουγέννων στον δήμαρχο Πύλου Νέστορος

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου. Οι μαθητές με τον δικό τους μοναδικό και χαριτωμένο τρόπο είπαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Δήμαρχο και έδωσαν τις ευχές τους.

Η επίσκεψη των παιδιών στο Δημαρχείο, για να πουν τα παραδοσιακά κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας συνοδεία μουσικών οργάνων στον Δήμαρχο, αποτελεί μια όμορφη παράδοση που συνεχίζεται κάθε χρόνο.

Ο Δήμαρχος ανταπέδωσε τις ευχές αγκαλιάζοντας τα παιδιά, και ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους, καλά Χριστούγεννα, με αγάπη και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Τα παιδιά, με την χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, είπαν τα κάλαντα σε όλους τους υπαλλήλους του Δημαρχείου με χαρούμενη διάθεση και ενθουσιασμό κι αποχώρησαν, έχοντας αφήσει μια όμορφη ανάμνηση σε όλους. Οι φωνές τους αντήχησαν στους διαδρόμους του Δημαρχείου και πλημμύρισαν την ατμόσφαιρα με φως και ελπίδα!

Ο Δήμαρχος, συγκινημένος από την επίσκεψη των παιδιών, εξήρε την πρωτοβουλία τους να φέρουν το πνεύμα των Χριστουγέννων στο Δημαρχείο καθώς και σε όλη την αγορά της Πύλου, ευχαρίστησε τα παιδιά και τους δασκάλους τους, τα συμβούλεψε να δείχνουν αγάπη για τον πλησίον τους.

Η επίσκεψη των παιδιών στο Δημαρχείο ήταν μια όμορφη εκδήλωση που έφερε το πνεύμα των Χριστουγέννων, δείχνοντας ότι τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή χαράς και ελπίδας για όλους!