Τρίτη
5
Δεκέμβριος
TOP

Πανελλαδική… ντροπή με την πρόταση του Δήμου Πύλου-Νέστορος προς τους πλημμυροπαθείς (video)

Πανελλαδικές διαστάσεις έχει λάβει η ντροπιαστική τουλάχιστον επιστολή που έστειλε ο Δήμος Πύλου – Νέστορος με υπογραφή του αντιδημάρχου Ηλία Κανάκη, προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Ο κ. Κανάκης, καλεί τους πληγέντες που ακόμη μετρούν θύματα και πληγές, να έρθουν στην Πυλία για να γίνουν εργάτες γης.

Ντροπή… Καλούν τους πληγέντες της Θεσσαλίας να γίνουν εργάτες γης στην Πυλία!
Με μια αδιανόητη, σοκαριστική δήλωση απευθύνεται στους κατοίκους της Θεσσαλίας… καταρρακώνοντας κάθε ίχνος αξιοπρέπειας των συμπολιτών μας, που υποφέρουν, καθώς έχασαν δικούς τους ανθρώπους και σχεδόν τα πάντα, ο Ηλίας Κανάκης. Μια δήλωση-ντροπή που ευτελίζει κάθε έννοια αλληλεγγύης και πολύ περισσότερο την ίδια την αυτοδιοίκηση.

Ο Ηλίας Κανάκης είναι Αντιδήμαρχος Πύλου-Νέστορος και υπέγραψε επίσημο χαρτί του δήμου(!!!) απευθυνόμενος στους δήμους της Θεσσαλίας καλώντας τους πληγέντες που ακόμη δεν έχουν θάψει τους δικούς τους ανθρώπους να πάνε για εργάτες γης!!! για λίγο στην περιοχή μας μιλώντας και για αμοιβές και άλλα τέτοια τινά. Μάλιστα έφθασε στο σημείο αυτό να το αναρτήσει και να το βαπτίσει «δράσεις αλληλεγγύης για τους πληγέντες».

Ντροπή! Και για τον δήμο!!!

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την επιστολή… αλληλεγγύης: