Κυριακή
3
Δεκέμβριος
TOP

Μαύρη Θύελλα: Για το πρώτο τρίποντο στο ΟΑΚΑ- Με Πρασσά και κόσμο η πρώτη σέντρα της χρονιάς στην SL2

Με απόντες τους Μπαξεβάνο (υπέστη θλάση στην Πτολεμαΐδα) Τριανταφυλλάκη, Δρούγα, Γκότση και τον τερματοφύλακα Καραχάλιο συμπληρώνεται η αποστολή που ανακοινώθηκε νωρίτερα από την μεσσηνιακή ΠΑΕ εν όψει του πρώτου επίσημου αγώνα της χρονιάς.  Πρώτος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός Β΄. Ομάδα γνώριμη καθώς η Μαύρη Θύελλα την αντιμετώπισε προ ολίγου καιρού σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας και φυσικά ο στόχος του Περικλή Αμανατίδη είναι το θετικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση στο γήπεδο του ΟΑΚΑ.

Ώρες πριν το πρώτο επίσημο σφύριγμα, παρουσία μάλιστα του προέδρου Γιώργου Πρασσά αλλά και αρκετών καλαματιανών φιλάθλων που θα βρεθούν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, και το κλίμα στην ομάδα είναι αισιόδοξο. Η φετινή χρονιά μοιάζει διαφορετική και βεβαίως η προσπάθεια όλων έχει επικεντρωθεί σε μια πορεία που από την αρχή μέχρι το τέλος θα αποδώσει τα δέοντα. Απώτερος σκοπός άλλωστε είναι η άνοδος της ομάδας στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου και τα εχέγγυα που φέτος έχει η ομάδα φαντάζουν αρκετά για να το επιτύχει.

Η αναχώρηση της αποστολής θα γίνει στις 4 με προορισμό την Αθήνα.

Στην αποστολή επελέγησαν οι κάτωθι:

Μέντες, Γιαννίκογλου, Λαδάς, Ραπόζο, Μόζερ, Αρίμπας, Κωστούλας, Παπατόλιος, Καραγκούνης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινόπουλος, Άλβες, Κάνιας, Κατάλντι, Τάτος, Ακόστα, Αρναρέλλης, Γρίβας, Ρόβας, Πασάς, Μπαράλες, Μπενίτες, Δημόπουλος

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπαξεβάνος, Τριανταφυλλάκης, Δρούγας, Γκότσης και ο τερματοφύλακας Καραχάλιο

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ