Δευτέρα
3
Αύγουστος
TOP

Με αξιώσεις η ομάδα του Δήμου Σπάρτης στους 58ους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες

Δυναμικό παρών δίνει και φέτος η ομάδα του Δήμου Σπάρτης στους 58ους Διεθνούς Παιδικούς Αγώνες, που διεξάγονται μέχρι τις 6 Αυγούστου στην πόλη Χουαλιέν της Ταϊβάν.

Μετά την φαντασμαγορική τελετή έναρξης, που έγινε το βράδυ της Κυριακής, από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου ξεκίνησαν τα αγωνίσματα, με το Δήμο Σπάρτης να συμμετέχει με αξιώσεις στην καλαθοσφαίριση, το τένις, το στίβο και το ταεκβοντό.

Με προπονητή τον Κωνσταντίνο Ρετσινά, η ομάδα μπάσκετ του Δήμου απαρτίζεται από τον Αλέξανδρο Μέγγο, Δημήτρη Λυμπεράκο, Ευάγγελο Μέγγο και Αλέξανδρο Πανάγο.

Στον στίβο με προπονητή τον Γεώργιο Κονίδη, συμμετέχουν h Εύα Γεροδήμου, ο Ευστράτιος Περγαντής και ο Πέτρος Στεφάνου.

Στο τένις, οι Χαρά Παναγιωτοπούλου και Γεωργία Παυλή, υπό την καθοδήγηση της Ανθής Τσατουμά και στο Ταεκβοντό η Αρετή Παπανδρέου και ο Νίκωνας Κότσινας με προπονητή τον Λεωνίδα Ραπατσουλέα.

Αρχηγός της αποστολής του Δήμου Σπάρτης είναι ο Μιχάλης Κωνσταντόπουλος και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού & Τουρισμού, Σπύρος Σελίμος και οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Παυλής και Θεόδωρος Κατσίχτης.