Πέμπτη
21
Οκτώβριος
TOP

Με Πανώνιο το πέμπτο φιλικό ματς για τη Μαύρη Θύελλα -Κρίσιμα θέματα στην επικείμενη συνεδρίαση της SL2

Συνεχίζει το …φορμάρισμα η Καλαμάτα, με το Νίκο Αναστόπουλο να δοκιμάζει τους παίκτες του αυτή τη φορά απέναντι στον Πανιώνιο. Ένα ακόμη δυνατό τεστ προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου μια εβδομάδα μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό Β. Στόχος, όπως πολλές φορές έχει τονίσει ο προπονητής της ομάδας δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα αλλά οι παίκτες να αποκτήσουν νοοτροπία νικητή και φυσικά να… δέσουν 100% πριν το πρώτο σφύριγμα στη Super League II.

Αύριο, λοιπόν, Σάββατο (18/9/2021) στις 17.00 η Μαύρη Θύελλα θα βρεθεί στη Νέα Σμύρνη, με πλήρη αποστολή για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, στο πέμπτο φιλικό προετοιμασίας της. Κι όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ, ο Νίκος Αναστόπουλος πήρε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο αγώνα.

Ενώ έχει ήδη προγραμματιστεί για το επόμενο Σάββατο (25/9), στις 16:30 στα Γλυκά Νερά νέο φιλικό προετοιμασίας με τον Παναθηναϊκό Β.

Κατά τα λοιπά, ο Πιερ Εμπέντε που (ακόμη δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση) φέρεται να έπιασε δουλειά! Ο Καμερουνέζος, παλιός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, θα είναι προπονητής τερματοφυλάκων στην ομάδα.

Στα μεταγραφικά αν και σήμερα εκπνέει η διορία για τους ελευθέρους δεν αποκλείεται ο Νίκος Αναστόπουλος να κάνει την έκπληξη με προσθήκη της τελευταίας στιγμής.

ΔΣ την Τρίτη για την Super League 2

Ανοικτά μέτωπα παραμένουν σε ότι αφορά στο πρωτάθλημα και τις αδειοδοτήσεις των ομάδων, αφού σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ καταργούνται τα κριτήρια αδειοδότησης κι έτσι η δυνατότητα μεταγραφών θα ισχύσει για όλες τις ομάδες που ανεβαίνουν άνευ αγωνιστικών κριτηρίων από την Football League, κάτι που σημαίνει πως μένει εκτός της διάταξης η πρωταθλήτρια «Μαύρη Θύελλα»!

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ αποφάσισε να μην ισχύσουν τα κριτήρια αδειοδότησης ενώ νομιμοποιούνται όλες οι μεταγραφές των ΠΑΕ που ανήλθαν χάρη στην προϋπόθεση του Μετοχικού Κεφαλαίου (των 350.000 ευρώ) και της εγγυητικής επιστολής (των 150.000 ευρώ).

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει λοιπόν το ζήτημα της ημερομηνίας έναρξης της SL2, και των λοιπών εκκρεμοτήτων  κι αν τελικά θα γίνει πρωτάθλημα (16+16), 32 ομάδων και 30 αγωνιστικών. Επίσης στο ΔΣ που θα γίνει την Τρίτη (21/9) αναμένεται να συζητηθούν μεταξύ άλλων το τηλεοπτικό και η ασφάλεια των παικτών και φυσικά

H ανακοίνωση αναφέρει της SL2: «Tην Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο Super League 2 στο Ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

  1. Γήπεδα Παραχωρητήρια
  2. Τηλεοπτικά SL2 Αγωνιστικής περιόδου 2021-2022
  3. Ασφάλεια Ποδοσφαιριστών
  4. Χορηγός Πρωταθλήματος
  5. Πρωτάθλημα Νέων
  6. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος SL2
  7. Διάφορα Θέματα.

«Θολό» το τοπίο και σε ότι αφορά στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου και η «Καλαμάτα» έχει δικαίωμα συμμετοχής, και όλα δείχνουν πως θα πέσει κι αυτό στο τραπέζι των συζητήσεων καθώς την προσεχή Τετάρτη, βάσει της υπάρχουσας προκήρυξης, εχουν προγραμματιστεί οι αναμετρήσεις της 3ης φάσης, στους οποίους δίνει το «παρών» και η Μαύρη Θύελλα».