Τετάρτη
6
Δεκέμβριος
TOP

Με σύνθημα «όλοι μαζί μπορούμε» εγκαινίασε η Χάιδω Παναγιωτοπούλου το εκλογικό της κέντρο στους Γαργαλιάνους [εικόνες – βίντεο]

Ο Aγιασμός και η επίσημη έναρξη λειτουργίας του εκλογικού κέντρου στους Γαργαλιάνους του συνδυασμού «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια», της υποψήφιας δημάρχου Τριφυλίας Τριφυλίας Χάιδως Παναγιωτοπούλου, πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου στις 11 το πρωί της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου.

Η υποψήφια δήμαρχος, και επικεφαλής του συνδυασμού «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» απηύθυνε χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους πολίτες, ενώ παράλληλα παρουσίασε και το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού στην Δ.Ε. Γαργαλιάνων.

Στην ομιλία της η κα. Παναγιωτοπούλου υπογράμμισε “Σε αυτό το όμορφο και δημιουργικό αυτοδιοικητικό ταξίδι σας καλώ όλους, να γίνουμε συνοδοιπόροι και αρωγοί με γνώμονα πάντα το σωστό, το δίκαιο
και το αντάξιο σε όλους μας επιθυμητό αποτέλεσμα”. Η κα Παναγιωτοπούλου υποσχέθηκε καθημερινή παρουσία και στήριξη σε όλους τους πολίτες, διάλογο με τους φορείς, οργάνωση και αποτελεσματικότητα.

Μιλώντας για τους βασικούς άξονες του προγράμματός της, γενικά για την Τριφυλία αλλά και την Δ.Ε. Γαργαλιάνων, έκανε αναφορά σε ολοκληρωμένο σχέδιο για την διαχείριση των απορριμάτων, για την αγροτική οδοποιία αναφορά έκανε για ασφαλτόστρωση του δρόμου της Πάνιτσας και του αγροτικού δρόμου της Αγίας Παρασκευής. Αναφέρθηκε επίσης στον περιφερειακό των Γαργαλιάνων, το τουριστικό Γαργαλιάνων, το γηροκομείο, αλλά και τις αθλητικές και σχολικές εγκαταστάσεις της πόλης.

Κλείνοντας την ομιλία της η κα. Παναγιωτοπούλου είπε χαρακτηριστικά, “Γιατί, αγαπητοί φίλες και φίλοι πάνω και πέρα από οτιδήποτε άλλο, το αξίζετε όλοι εσείς, το αξίζουμε όλοι εμείς, που σήμερα σηματοδοτούμε εδώ από τους Γαργαλιάνους ένα μεγάλο ναι στην ανατροπή, στην αλλαγή, στην ανανέωση, σε ένα καλύτερο αύριο, ένα αύριο γεμάτο φως, σκληρή δουλειά, καθημερινή προσπάθεια, αλλά και αποτελέσματα παντού. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε, να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει και να το πετύχουμε  όλοι μαζί στις 08 Οκτωβρίου ξεκινάμε, Εμπιστευτείτε με, θα το πετύχουμε. Δώστε μου τη δύναμή σας και θα σας την επιστρέψουμε πολλαπλάσια”.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα εγκαίνια:

πηγη gargalianoionline.gr